Forum Suedia Info
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Ultimele subiecte
» Impozitarea in Suedia
Un cocalar in transhumanta europeana EmptyMar Iul 10, 2018 9:03 am Scris de haiku

» Fanfare Ciocarlia in concert la Stockholm pe 15 iulie 2018
Un cocalar in transhumanta europeana EmptyMier Iul 04, 2018 1:21 am Scris de cocoshel

» Numere personale in Suedia (personnummer)
Un cocalar in transhumanta europeana EmptyJoi Noi 30, 2017 2:24 am Scris de Roxyrox

» Şcolarizare/perfecţionare angajat
Un cocalar in transhumanta europeana EmptySam Oct 14, 2017 7:16 am Scris de costel igorov

» Locuri de munca Suedia
Un cocalar in transhumanta europeana EmptyLun Sept 11, 2017 5:34 am Scris de mihaelaiosip

» Caut chirie in Goteorg
Un cocalar in transhumanta europeana EmptyDum Iul 23, 2017 4:10 am Scris de fratilaalex

» Infiintare firma.
Un cocalar in transhumanta europeana EmptyVin Iul 07, 2017 6:00 pm Scris de marcellmc

» Emigrare in Suedia? Informatii si discutii pro si contra.
Un cocalar in transhumanta europeana EmptyLun Apr 10, 2017 4:53 am Scris de 1parazit

» autoturism inmatriculat in Romania
Un cocalar in transhumanta europeana EmptyDum Mar 26, 2017 12:24 am Scris de megan6X

Cine este conectat?
În total sunt 5 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 5 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectați a fost de 160, Sam Oct 05, 2024 1:24 pm
Reclama ta aici

Un cocalar in transhumanta europeana

+6
Stefana
florins
brigadir
costel igorov
Cristian
Andreya
10 participanți

In jos

Un cocalar in transhumanta europeana Empty Re: Un cocalar in transhumanta europeana

Mesaj  florins Dum Feb 24, 2013 8:32 am

Dar nu este nimic de ras... antisocial, lipsa autocontrol, fixatie, compulsie, furie, mania persecutiei -- toate astea sunt, la modul cel mai serios vorbind, simptome de boala psihica. Nu vreau sa scriu care in lipsa unor teste, dar in Ro un astfel de pacient trebuia trecut intr-un program special si anuntate autoritatile.

Poate cine ii cunoaste identitatea ar trebui sa faca acelasi lucru in Suedia, in cel mai rau caz o sa faca 2 teste degeaba, dar eu cred ca o sa ia niste buline...
florins
florins
membru senior
membru senior

Numarul mesajelor : 79
Data de inscriere : 08/05/2011
Localizare : Linneryd

Sus In jos

Un cocalar in transhumanta europeana Empty Re: Un cocalar in transhumanta europeana

Mesaj  1parazit Dum Feb 24, 2013 8:16 am

florins a scris:Daca-mi spui ca are intre 25 si 30 de ani iti dau si diagnosticul...
Comportamental sufera de cocalarism acut, medical...nu ma pricep....zii Florins! Very Happy Very Happy Daca-i grav ar trebui poate sa pastram tacerea. Nu e frumos sa rizi de oamenii bolnavi.

Eu m-am cam plictisit de cocalarul asta de duzina. Pina si injuraturile lui sunt niste kitsch-uri de doi lei, rasuflate de mult. Mai sunt la moda doar prin autobuzele de navetisti. Inchei cu o dedicatie pentru tine Andreya, haihui, grecu89 sau cum dreaqu te vei mai numi deacum incolo.

1parazit
1parazit
membru veteran
membru veteran

Numarul mesajelor : 59
Data de inscriere : 06/07/2009
Localizare : dupa blocuri

Sus In jos

Mesaj  florins Dum Feb 24, 2013 5:53 am

Daca-mi spui ca are intre 25 si 30 de ani iti dau si diagnosticul...
florins
florins
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj  brigadir Dum Feb 24, 2013 1:28 am

Imi cer scuze parazitule dar pana acum eu credeam ca travestitii sunt bulangii pasivi. Se pare ca am gresit:)))

Oricum... eu cred ca Danutz asta nu mai are mult si face poc ca bostanii ce pica din remorca pe asfalt. La bulbucii pe care-i face ma tem ca deja prezinta primele simptome de epilepsie.

Nici nu-i de mirare... si-a vandut omul toata averea compusa dintr-un harb de BMW(dezmembrat si ala) si cativa iepuri jigariti - in speranta ca "fraierii" din Suedia il vor primi cu aplauze si temenele la vederea teancului de RONi legati in batista.

Si-ar fi vandut si "remorca" si matusa prin Stockholm doar ca baietii "e" pretentiosi si nu folosesc marfa refuzata si mucegaita. Dar eu tot mai suspectez ca motivul pentru care se sparge ca un bighidiu in calduri se bazeaza pe nervii provocati de abstinenta. Ca dehh... ce fumeaza el de obicei e cam scump p'acilea si nu-si permite. Iarba-n Stockholm e mai verde ca in Bucuresti:))))

Ce ma face pe mine sa rad e insa faptul ca individul nu se abate de la regula: "prostu nu-i prost daca nu-i si fudul"Smile))))

brigadir
brigadir
Admin

Numarul mesajelor : 121
Data de inscriere : 28/05/2009

http://brigadir.suediainfo.se/

Sus In jos

Mesaj  1parazit Sam Feb 23, 2013 7:28 am

grecu89 a scris:De unde ai aflat tu ca fut fraieri ca tine? PAPAGALUL CERSETOR ( brigadir ) te ai suparat ca te am muit ( futut ) si nu te am platit....

Frate Brigadir,l-ai indrumat gresit pe Bulanica asta Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy spre fusta scurta si baruri cu animatoare:D Very Happy
Pai n-ai inteles ? Asta este un Gay activ, puternic masculin, eventual cu inclinatii sado-maso, nicidecum unul pasiv si femin:D Very Happy Very Happy
Totusi...de ce si-o fi tras initial un nick feminin(Andreya).....o fi avind oare fantezii pasive affraid affraid.

1parazit
1parazit
membru veteran
membru veteran

Sus In jos

Un cocalar in transhumanta europeana Empty PAPAGALUL CERSETOR ( brigadir )

Mesaj  grecu89 Sam Feb 23, 2013 5:11 am

De unde ai aflat tu ca fut fraieri ca tine? PAPAGALUL CERSETOR ( brigadir ) te ai suparat ca te am muit ( futut ) si nu te am platit.... taci in morti mati cati mai trag o muie sa ti umplu botul ca sa ai liniste.
Mars pisamas pe mata si pe tine de iepure cu pene, ce ban sa mi dai tu mie mai pagal cersetor ( sclav social ), ghidul de travestit il ai de cand o sugeai prin suedia la cerseala? tu imi dai indicatii de viata mai foame in gat care morti mati smecher esti tu mai laba trista, fututi morti mati mort de labagiu alterat. Cum o sa vreau eu asa o sa faci cu mesajele, exista ban serios si ban neserios, sau ban mai tare sau ban mai incet? Pisamas pe tine de gunoi.
Uitasem sa te salut : SA TI TRAG LA MUIE MORT SI TIE SI LUI MATA. Nu fierb deloc ci doar ma ditrez cu fraieri ca tine.

grecu89
Membru nou
Membru nou

Numarul mesajelor : 1
Data de inscriere : 23/02/2013

Sus In jos

Mesaj  brigadir Joi Feb 21, 2013 2:08 pm

Iote... mamica de fapt... e taticu:D

Sincer te asteptam, haihui/andreya. Banuiam eu ca sub masca aia de traseista se ascunde un cocalar pseudo-mascul. Adevarul e ca de aia nici nu ti-am dat un ban prea puternic. Ca sa-ti faci un alt cont:)))

Mi-era cumva sa ma lipsesc de posturile tale "pretioase"Smile) Din ce mi-as face trafic daca nu din posturile tale? Nu?

Chestia se schimba oarecum deoarece eu respect minoritatile sexuale. Nu stiu exact unde te incadrezi - la homosexuali sau la travestiti(!?) - dar asta conteaza mai putin. Important e ca ai avut curaj sa vii in fata sa recunosti ca esti pe invers. Tot respectul!

Tinand cont de situatia asta am sa revin la postul tau initial. Ala cu numerele personale si job-ul pe care il cauti pentru a-ti obtine aceste numere. Asa ca m-am hotarat sa te ajut si am sa-ti dau un ghid. Cele mai multe joburi in bransa sunt de animatoare in baruri asa ca te rog sa te imbraci in fusta cat mai scurta.

Ghid>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Iti doresc succes si te astept sa-mi spui cum te-ai descurcat. Poti sa postezi in orice parte a forumului si cat mai mult posibil:D
brigadir
brigadir
Admin

Sus In jos

Un cocalar in transhumanta europeana Empty Un cocalar

Mesaj  1parazit Dum Feb 17, 2013 9:47 am

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Hmmm...am o banuiala. Stilul de scris agresiv miroase clar a persoana de gen masculin. Nu am auzit niciodata o femeie sa se exprime:
SA TI TRAG LA MUIE
Bai cocalar analfabet, de ce ti-ai tras un nick feminin, Andreya? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Frate Brigadir, pe asta l-ai atins unde trebuie Very Happy Very Happy Very Happy. Mai dai citeva socuri de-ale tale ! Cocalarul fierbe in zeama lui, vrem sa -l vedem cum da in clocot!
1parazit
1parazit
membru veteran
membru veteran

Sus In jos

Un cocalar in transhumanta europeana Empty un cocalar

Mesaj  haihui55 Dum Feb 17, 2013 8:50 am

PAPAGALULE,DA CE FACI IN THAILANDA,TE ARZI IN BULAN?NU-TI MAI AJUNGE SOCIALUL,BULANGIULE!CAT DESPRE TINE FRAIER ALTERAT SI PISHAT DIN STOCKHOLM SUGI PULA CU MATA CARE STIE BINE MESERIE! CARE NU ESTI IN STARE DE NIMIK, TE DUCI SI TE ARZI IN BULAN PE 5 CENTI!LA SUPT PULA CU TINE,NU PIERDE VREMEA CU FORUMUL,CA NU MAI FACI BANI DE PAINE!DE ASTA AI PAPAGALUL ASTA DE LA PREA MULT SUPT PRIN THAILANDA CA S-AU SATURAT SUEDEZII DE BULANUL TAU FLESCAIT!DACA ERAI BAIAT IN STARE DE CEVA NU TE MAI UMFLAI IN PENE PE FACEBOOK CU MASINA SI CASA IUBITELULUI CARE TE ARDE IN BULAN!CE VA MAI PLACE,CURVELOR!ASTA SUNTETI ,NISTE BAIETEI CU FUSTE,VA PLACE SA SUGETI SI SA O PRIMITI IN DOS!FRUSTRATILOR

haihui55
Membru nou
Membru nou

Numarul mesajelor : 2
Data de inscriere : 17/02/2013

Sus In jos

Un cocalar in transhumanta europeana Empty SA TI TRAG LA MUIE ( brigadir )

Mesaj  haihui55 Dum Feb 17, 2013 8:07 am

Nu esti cu capabil sa mi dai ban-uri cat pot eu scrie, doream sa te anunt ca ma pis pe mata si pe morti mati.
Si postarile care le ma scris eu nu ma deranjeaza deloc, poti sa le postezi si pe mormantul lui mata si al tau, ma pis pe tine si te dizolv, poti sa o postezi si pe asta pe facebook, sa fie lista completa.
Te am injurat ca esti o zdreanta ieftina si un gunoi alterat, tu credeai ca daca imi dai ban la cont nu o sa mai pot scrie, te vezi tu destept?
De ce morti mati de papagal cersetor nu ai sters mesajele? O sa postez pe toate forumurile acestui site si o sa vezi pe urma ce frumos site o sa ai, daca ti am zis frumos stergele ca nu ma intereseaza site-ul tau de gunoi, aa... te vezi destept, sa vezi postarii ce ti bag, si mai am cativa care o sa ma ajute sa vad ce se alege de site-ul tau, o sa vezi trafic ce o sa ai ( trafic auto ) What a Face trebuia sa nu vorbesti obraznic si nu te injuram deloc, De astazi in fiecare dimineata savurand cafeaua o sa postez in diferite locuri pe site doar ceti place tie MULTA MUIE, si sa vad unde o sa ajungem daca nu ai inteles omeneste sa mi stergi postarile, poti sa le postezi si pe google, pe mormantul lui mata cea tarfa, pe facebook, samd.... ma doare in pula de tine si de postarile care le faci tu, de ce nu ai publicat pe site si mesajele care le ai trimis in privat la mine, o sa le postez eu jigodie mica si ieftina ce esti, te dai rotunjel sau chiar asa esti? Multa muie , si spor la sters mesajele care o sa le postez de acuma inainte, NU POTI TU STERGE CAT POT EU SCRIE, cu sau fara greseliile gramaticale..... Twisted Evil

haihui55
Membru nou
Membru nou

Numarul mesajelor : 2
Data de inscriere : 17/02/2013

Sus In jos

Mesaj  brigadir Vin Feb 15, 2013 5:04 pm

Acum ca m-ai amenintat si injurat nici sa zbori cu limba scoasa nu-ti mai sterg podoabele de posturi.

Pentru pielea ta tabacita prin gara centrala nu ma sinchisesc sa stric frumusete de dialog ca asa ti s-a sculat tie. Daca nu te intereseaza ce ai scris de ce te agiti ca un pepsi? Sau te pomenesti ca ai copyright pe tot ce-ti iasa din gura? Ete scartz:))) Nici pe ce bagi in gura nu ai...

Uite ca mi-ai dat si o idee buna. Am sa-ti copiez posturile si le public pe site si pe facebook. De ce sa nu te admire si altii... nu numai eu? Plus ca-mi fac si trafic.

Asa ca te rog sa mai tragi cateva injuraturi din alea artistice ca sa am mai mult material pentru publicatii:)))

Keep up the good work! Spor la scris:))

PS. Puteam sa-ti dau ban demult pe forum. Ghici de ce nu-ti dau, faraoanco?Smile)))
brigadir
brigadir
Admin

Sus In jos

Un cocalar in transhumanta europeana Empty Papagalul cersetor ( brigadir )

Mesaj  Andreya Joi Feb 14, 2013 9:45 pm

Tare imi este frica ca va trebui sa le stergi sau poate site-ul cu totul pana la urma, prea tare in bot esti si pana la urma o sa spun asa, trimitemi si mie particica ta de regulament sa vad unde scrie ca nu se sterg postarile, am citit regulamentul si nci ca am gasit undeva scris ca nu se sterg postarile, chiar din contra am gasit ca se sterg cand doresti dar acea optiune nu poate fi accesata si am inteles ca tu ai fi miezul din pizda la site-ul asta.
Asa ca iti mai zic o data. DORESC STERGEREA POSTARILOR CARE SUNT SCRISE DE MINE.
Nu am de ce sa mi fie rusine sau sa ma munstre constiinta, ma doare fix in pix, am ajuns la concluzia ca nu merita sa ai pe site-ul tau o postare scrisa de mine.
Tot papagalul cersetor ai ramas pentru mine, am dreptul deplin 100% sa sterg postarile sau sa fie sterse de catre cineva care administreaza site-ul.
Nu as vrea ca sa obligat sa faci donatii la saraci in loc de vacante in Thailanda cu iz pedofilic.... ( considera un avertisment ) omeneste iti spun, stergele.
Si la urma ca sa nu zici ca nu te am salutat pot sa ti zic dute n morti mati, crezi ca esti tu marele smecher? joacate si o sa vezi ca o sa te arzi singur.
Daca nu cunosti sau nu vrei sa cunosti din rea vointa regulamentul care cred ca tu lai scris atunci o sa te coste, mai citestel o data si afla ca am dreptul sa mi sterg postarile. Nu glumesc deloc.......

Andreya
membru
membru

Numarul mesajelor : 21
Data de inscriere : 24/03/2012

Sus In jos

Mesaj  brigadir Mier Feb 13, 2013 10:55 am

Hauleooo andreyooo da mai traiesti fa pirando?
Eu??
Bine mersi... cu socialu prin Tailanda. Stau de 3 luni si ma chinui sa-l cheltuiesc si nici de-al dracu nu reusesc. Tu? Tot bolnavioara?
Aaa... vrei sa-ti stergem posturile. Da' de ce mama draga? Nu dau bine la CV? Sau te mustra contiinta...Smile)))

Eeeh... imi pare rau cuconita dar politica forumului nu ne permite sa facem acest lucru. Ar insemna sa stricam un intreg sir al unei discutii. Cum crezi ca mi-ar sta mie, om serios si "entelijent", sa vorbesc singur ca televizorul... ai? Nu se face cucoana.

Si ca sa-ti spun sincer nici nu vreau sa le sterg. De ce sa nu-ti admire si altii "intelijentza"? Ai? Asa ca... asta la vista bubi si... mai treci pe la noi... mai rar asa... daca poti chiar deloc.

สวัสดี = "sawatdee" cum zic astia de p'acilea... un fel de hawles bawles de-al tau... hai pa!
brigadir
brigadir
Admin

Sus In jos

Mesaj  Admin Mier Ian 23, 2013 9:54 am

Andreya a scris:Buna, lasa l in morti pe brigadir, a strans ceva bani ca o fi fost la colindat si a primit un bonus o m...e, lucrurile mele sau rezolvat cu p.n si etc, nu sunt indragostita de forumul vostru deloc, si mai ales de un cersetor cum este el, dar nu mi place gainarul ala care se tot baga in seama gratuit, nici macar nu stia cum stau lucrurile cu adevarat si el se baga in seama ca tanga intre buci la curve....
Doresc si eu sa mi stergi toate postarile care le am pe site la voi, forum sau cum vrei tu sa i spui.
Tot ce am postat doresc sa fie sters, poti sa faci asta, sau sa mi zici mie cum sa fac sa le sterg, am incercat si nu am reusit, nu sunt asa desteapta cum este colegul tau papagalul cersetor.
DORESC STERGEREA POSTARILOR DE PE FORUM, ce am postat eu.
Ms.
costel igorov a scris:OOOO.... ce surpriza...conitza Andreya queen queen , dupa 9 luni ne onorezi din nou cu prezenta pe umilul nostru forum. Conitzo...cred ca te-ai indragostit de Brigadir...deh, dupa atita timp revii si arunci flacari prin nari, nu ai putut sa-l dai uitarii, nu????? Very Happy Very Happy Very Happy Te-a atins unde trebuie.....brigadir. nazdravanul Very Happy
Coana Andreea, nu cred ca-l gasesti aici o perioada. Dupa cite stiu Brigadir a primit ajutor social pentru o calatorie in Thailanda in scopul studierii unor filozofii budiste. E tare tipul, asta chiar stie sa "cerseasca" Very Happy Very Happy Very Happy
Daca esti interesata....Brigadir este foarte activ pe forumul suedezilor din Thailanda.

Bahto delo delo, coana Andreeya!
lol! lol!

De la Andreya Catre Admin, Astazi la 8:34

Buna, doresc si eu sa sterg toate mesajele postate de mine, puteti sa le stergeti sau sa mi ziceti mie cum sa fac , am incercat dar nu am reusit.
Multumesc

Mesajele proprii nu se pot sterge ulterior postarii decit de catre administratori. Mesajele proprii scrise de tine nu vor fi sterse deoarece ai fost intr-un "dialog" cu Brigadir.
BRIGADIR ESTE UNUL DINTRE FONDATORII SI ADMINISTRATORII ACESTUI FORUM PE CARE NU TE-A RUGAT NIMENI SA POSTEZI !
Fara "binecuvintarea" lui Brigadir NU iti putem indeplini dorinta.
affraid
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 91
Data de inscriere : 26/04/2009

http://suediainfo.se/

Sus In jos

Mesaj  Andreya Mar Ian 22, 2013 8:29 pm

Buna, lasa l in morti pe brigadir, a strans ceva bani ca o fi fost la colindat si a primit un bonus o m...e, lucrurile mele sau rezolvat cu p.n si etc, nu sunt indragostita de forumul vostru deloc, si mai ales de un cersetor cum este el, dar nu mi place gainarul ala care se tot baga in seama gratuit, nici macar nu stia cum stau lucrurile cu adevarat si el se baga in seama ca tanga intre buci la curve....
Doresc si eu sa mi stergi toate postarile care le am pe site la voi, forum sau cum vrei tu sa i spui.
Tot ce am postat doresc sa fie sters, poti sa faci asta, sau sa mi zici mie cum sa fac sa le sterg, am incercat si nu am reusit, nu sunt asa desteapta cum este colegul tau papagalul cersetor.
DORESC STERGEREA POSTARILOR DE PE FORUM, ce am postat eu.
Ms.
costel igorov a scris:OOOO.... ce surpriza...conitza Andreya queen queen , dupa 9 luni ne onorezi din nou cu prezenta pe umilul nostru forum. Conitzo...cred ca te-ai indragostit de Brigadir...deh, dupa atita timp revii si arunci flacari prin nari, nu ai putut sa-l dai uitarii, nu????? Very Happy Very Happy Very Happy Te-a atins unde trebuie.....brigadir. nazdravanul Very Happy
Coana Andreea, nu cred ca-l gasesti aici o perioada. Dupa cite stiu Brigadir a primit ajutor social pentru o calatorie in Thailanda in scopul studierii unor filozofii budiste. E tare tipul, asta chiar stie sa "cerseasca" Very Happy Very Happy Very Happy
Daca esti interesata....Brigadir este foarte activ pe forumul suedezilor din Thailanda.

lol! lol!

Andreya
membru
membru

Sus In jos

Mesaj  costel igorov Mar Ian 22, 2013 11:55 am

OOOO.... ce surpriza...conitza Andreya queen queen , dupa 9 luni ne onorezi din nou cu prezenta pe umilul nostru forum. Conitzo...cred ca te-ai indragostit de Brigadir...deh, dupa atita timp revii si arunci flacari prin nari, nu ai putut sa-l dai uitarii, nu????? Very Happy Very Happy Very Happy Te-a atins unde trebuie.....brigadir. nazdravanul Very Happy

lol! lol!
costel igorov
costel igorov
membru senior
membru senior

Numarul mesajelor : 93
Data de inscriere : 23/12/2009

Sus In jos

Mesaj  Andreya Mar Ian 22, 2013 11:10 am

brigadir a scris:Hauleoo faa Handreyoo ca rau te ambalashi:)

Kalmeaza-te fa ca tzi se urca koresterolu shi-tzi plezneshte dracu o vena-n capu ala de pitzi:)... nu de alta da mierleshti dracu' pe forumu asta si ma pui la plata.
Io... amaratu boschetar de Suedia ce abia-mi ajunge socialu sa-mi iau un bax de calsberg.

Sa-tzi traiascah fahmelia patrhroanoh, faraoano, frumoaso, sexoasoooo... schimba si matale o bancnota de o suta si da la mandea sa-si ia o bere. Hai nu fi zgarcita ca-ti dau eu PeNe-u meu de boschetar ca sa traieshti si tu bine.

Prima data nu m-am prins de ce repeti intr-una fraza cu "socialu". Pai tu nici ala nu poti sa-l ai:))) Ca probabil de aia-ti trebuie PeNe-uri si PLM-uri, fir-ai sanatoasa sa fii tu de balaoakesha:))))

Ai dreptate ca-s papagal, frumusetzea padurii, ca vorbesc si eu sa ma bag in seama aiurea si de foame ca n-am mancat gratar de vro 3 ore... sa moara Gustav Adolf:)
Eu sunt papagal din cauza plictiselii faa. Traiesc pe banii statului si n-am ce face da' tu??? Tu ce scuze ai ca esti proasta la ora asta?

Ai ars-o cu vrajeala cu munca de forma. cu act de angajare formal si ca platesti, hau, hau. Iar dupa aia ai dat-o la intors ca tu nu mai platesti nimic ca, bag sama, esti putreda de bogata da' ai ... principii... hai sictir sa-ti moara peshtele... ca nici ala nu te crede:)

Pai pe ce baza vrei sa-ti plateasca patronul suedez taxele la skatt. Pai cine mushkiu lu' tata-batranu esti tu, fa pirando? Nepoata lu Bernadotte?

Aaaa... m-ai trimis la cocoshel sa-l intreb? Mda... l-am intrebat... pe el si pe ceilalti din Stockholm pe la care ai cersit. Si stii c eva? Tot ce ai spus tu e abureala... minciuna, aer...
Atat esti de aeriana si dusa cu pluta incat nimeni nu te-a mai bagat in seama. Iar cei despre care povestesti tu si incerci sa-i injosesti nu poti sa le ajungi la degetul mic, fa pitzi:)

Si acum e randul tau sa mergi la cocoshel si sa-l intreabi cine-i "boschetaru" de brigadir.
Dreku de zdreantza...

PENTRU TINE AM POSTAT PISAMAS PE TINE MORT DE PAPAGAL CERSETOR

Andreya
membru
membru

Sus In jos

Mesaj  Andreya Mar Ian 22, 2013 10:51 am

Si uite ca de plictiseala nu avui ce fasi si intrai sa ti trag putin la bot sau putintica replica la cerseala din tine.
Care este ala care poate sa mi spuna ca am cersit eu la el? La cel care ma ajutat am platit cat a cerut si am ramas cu omenie.
Sa nu uitam ca uni parliti de foame ca tine si poate si mai si cat le tragi la bot tot nu tac si tot au replica.
De cei care am spus ca au fost gunoaie de oameni, au fost gunoaie si vor ramane pe viata la fel ca tine niste lingai si cersetori.
Si pana la urma te pis in cur cu liniuta cu plus sau cratima cu ce vrei tu, tot un papagal cersetor ai ramas.
MARS IN MORTI MATI !!!!!

AM SCRIS CORECT? SAU POTI SA O MAI SUGI O DATA, LABA TRISTA CE ESTI.

Andreya
membru
membru

Sus In jos

Un cocalar in transhumanta europeana Empty :)))

Mesaj  Stefana Lun Iul 09, 2012 9:31 pm

Sa moara Gustav Adolf Smile)))) Doamne brigadir oare de unde le scoti?

Stefana
membru
membru

Numarul mesajelor : 7
Data de inscriere : 24/01/2012
Varsta : 36
Localizare : Malmo

Sus In jos

Mesaj  brigadir Lun Iul 09, 2012 7:12 am

Hauleoo faa Handreyoo ca rau te ambalashi:)

Kalmeaza-te fa ca tzi se urca koresterolu shi-tzi plezneshte dracu o vena-n capu ala de pitzi:)... nu de alta da mierleshti dracu' pe forumu asta si ma pui la plata.
Io... amaratu boschetar de Suedia ce abia-mi ajunge socialu sa-mi iau un bax de calsberg.

Sa-tzi traiascah fahmelia patrhroanoh, faraoano, frumoaso, sexoasoooo... schimba si matale o bancnota de o suta si da la mandea sa-si ia o bere. Hai nu fi zgarcita ca-ti dau eu PeNe-u meu de boschetar ca sa traieshti si tu bine.

Prima data nu m-am prins de ce repeti intr-una fraza cu "socialu". Pai tu nici ala nu poti sa-l ai:))) Ca probabil de aia-ti trebuie PeNe-uri si PLM-uri, fir-ai sanatoasa sa fii tu de balaoakesha:))))

Ai dreptate ca-s papagal, frumusetzea padurii, ca vorbesc si eu sa ma bag in seama aiurea si de foame ca n-am mancat gratar de vro 3 ore... sa moara Gustav Adolf:)
Eu sunt papagal din cauza plictiselii faa. Traiesc pe banii statului si n-am ce face da' tu??? Tu ce scuze ai ca esti proasta la ora asta?

Ai ars-o cu vrajeala cu munca de forma. cu act de angajare formal si ca platesti, hau, hau. Iar dupa aia ai dat-o la intors ca tu nu mai platesti nimic ca, bag sama, esti putreda de bogata da' ai ... principii... hai sictir sa-ti moara peshtele... ca nici ala nu te crede:)

Pai pe ce baza vrei sa-ti plateasca patronul suedez taxele la skatt. Pai cine mushkiu lu' tata-batranu esti tu, fa pirando? Nepoata lu Bernadotte?

Aaaa... m-ai trimis la cocoshel sa-l intreb? Mda... l-am intrebat... pe el si pe ceilalti din Stockholm pe la care ai cersit. Si stii c eva? Tot ce ai spus tu e abureala... minciuna, aer...
Atat esti de aeriana si dusa cu pluta incat nimeni nu te-a mai bagat in seama. Iar cei despre care povestesti tu si incerci sa-i injosesti nu poti sa le ajungi la degetul mic, fa pitzi:)

Si acum e randul tau sa mergi la cocoshel si sa-l intreabi cine-i "boschetaru" de brigadir.
Dreku de zdreantza...

brigadir
brigadir
Admin

Sus In jos

Mesaj  Andreya Vin Iul 06, 2012 10:11 pm

florins a scris:
Andreya a scris:Te cred ca te doare, daca nu ai stiu sa faci nimik in viata de cat sa..... social, exemplu.
Mai bine mi ai numara ouale lui nastase de cat greselile, asta pana iti vine cerseala Smile bounce la munca boy nu la intins mana ......
Cu asta ma retrag nu are rost sa mi pierd vremea cu uni ca tine care nu au ce face si nu fac nimik bun cu viata lor se multumesc cu ce ii da altul.
just relax people Basketball

acu', eu inteleg ca pe tastatura nu e decat un "i", de unde mancate-ar tata sa pui mai multi... dar cratima (minus, liniuta, cum ii spui tu) ai pe tastatura nu ?

voi sunteti specimenele din cauza carora suntem priviti toti ca tigani, nu va stapaniti propria limba, ce asteptari putem avea de la voi? N-ati fost in stare sa invatati ceva in limba natala, ce ati putea invata oare intr-o limba straina ?
Ce este cu tine ( florins ) te strange tanga? ai gresit kilotei baiatule sunt pentru fete, poate ai si tu 2 sek sa iti cumperi boxeri, sau te durea si pe tine socialul?
Am avertizat ca o sa deranjez mai multa lume asa ca cel ce tace multe face, ciocu mik si joc de glezne = MARS

Andreya
membru
membru

Sus In jos

Mesaj  Andreya Vin Iul 06, 2012 10:02 pm

Tovarasu PAPAGAL cauta si alte conversati care le ai avut cu alti oameni si pe urma te intreaba daca greselile gramaticale au fost tot ca sa ma iriti pe mine.
Cine se scuza se acuza gascane.......... queen

Andreya
membru
membru

Sus In jos

Mesaj  Andreya Vin Iul 06, 2012 9:57 pm

Buna, Stefana nu cred ca sunt multe sanse sa ti gasesti de munca pe forumul asta si nici pe alt forum.
Cel mai repede o sa ti gasesti de munca prin prieteni sau cunostinte sa intrebi peste tot.
Stai si citeste cateva conversati de pe forum si ai sa vezi ca majoritatea care intra aici sunt luati la misto de cate un fraier gen ( brigadir ) care nu au facut nimic in viata lor de cat sa dea din bot si sa fie papagal, niste fraieri care au ajuns sa ia social de la suedezi si se dau foarte importanti.
Sunt si oameni de calitate si cu caracter, dar nu te astepta sa ii gasesti pe forumuri sau site-uri

Andreya
membru
membru

Sus In jos

Mesaj  Andreya Vin Iul 06, 2012 9:47 pm

Cat ai vrea tu sa te dai de baiat tot un LABA TRISTA ai ramas ( PAPAGAL ) esti platit sa faci conversatie si povesti pe site-ul asta.
Te am lovit tare cu socialul si cerseala si de asta nu mai reusesti sa iti gasesti locul, poti sa mai repeti poezioara aia de cacat inca de cateva ori ca sa para mai important si sa vedem cat esti de fraierici pogonici, mars in morti tai de aici.
Tot un muritor de foame ai ramas si un cersetor de social ca de altceva nu esti si nu ai fost capabil.
Noroc ca mai ciugulesti si tu de pe la site-ul asta ca altfel nu stiu ce te ai face, faci conversatie si tu ca fetitele de dorobanti la videochat.
Mars dracu si nu incerca sa ti dai importanta ca mi se rupe pula de tine cat esti de inteligent si agramat.
Nu stau sa caut sa te corectez ca nu ai nici o importanta si pana la urma majoritatea celor ca scriu pe net scriu agramat.
Poti sa corectezi Doctoratul lui ponta, sau poti sa numeri ouale lui nastase.
PAPAGAL te las din nou cu cerseala ta.

Andreya
membru
membru

Sus In jos

Un cocalar in transhumanta europeana Empty prostu nu-i prost daca nu-i si fudul:))

Mesaj  brigadir Sam Mai 26, 2012 2:36 pm

LOOOL

Tocmai tu ti-ai gasit sa-mi spui sa-mi corectez greselile gramaticale?
Esti tare:)))

Cred ca esti singura dintre cei care citesc parodia asta si care inca nu s-a prins ca greselile mele sunt intentionate si le fac pentru a te imita pe tine:)))
Apropo... ce afacere ziceai ca vrei sa deschizi?Smile)))
Eu zic ca ai putea sa deschizi o editura de carti.

... de tarot... nu te speria:))) Doar nu credeai ca de alea de citit. Noooo... stiu ca cititul este periculos si provoaca cancer:)))
Si... daca tot te deranjeaza de ce nu ma "corectezi" tu? Dar fa-o hands-free.
Aaa... si inca o chestie: data viitoare cand mai razi nu mai strange din dinti si din buci. Se vede ca o faci fortat:))
brigadir
brigadir
Admin

Sus In jos

Mesaj  Andreya Sam Mai 26, 2012 8:36 am

Andreya a scris:
brigadir a scris:
Fa poti sai spui lui javra de mata care sa zicem ca te a produs pe centura

Smile)))))))))))))))))
Multumesc! La fel! Nikita...
Nu mai face pe lovita.
Stiu ca ai masina tare
Ce nu-ncape in parcare
Stiu si ca tu-ti falfai banii
Ca sa "moare" totz dushmanii.
Si mai stiu ca "iesti" deshteapta
Si inca la mama fata.
Stiu! Ma jur pe un salam
Ca de-i bizniz sau bairam
Stiu! Si nu ma tin de feste
CA CA tine nu mai este.
Dar atunci ma-ntreb ca prostu
Care ti-e cucoana rostu'?
Cu atat "talent" in tine
Mergi la Hollywood mai bine.
Si-alti sa binedispuie
Sa-ti mai dea si tie-o... mu... clanta.
Ca aici e praf si pute
Si-s destule parasute.
Stiu ca sunt penal
Si-s poet de social
Dar... am "surioara" Pe.Ne.
Si nu am pe spate... pene.
Si... ce-ascunzi mata sub crestet
Eu tin sub unghia la-un deget.

Morala: HAM...HAM:))))
BRAVOOOOO..... TOT UN PAPAGAL IEFTIN RAMAI
BAGA TARE GASCANE CA ITI STA BINE Smile Very Happy
Ai uitat sa corectezi gramatical..... Donald Smile

Andreya
membru
membru

Sus In jos

Mesaj  Andreya Sam Mai 26, 2012 8:34 am

brigadir a scris:

Smile)))))))))))))))))
Nu mai face pe lovita.
Stiu ca ai masina tare
Ce nu-ncape in parcare
Si inca la mama fata.
Stiu! Ma jur pe un salam
CA CA tine nu mai este.
Cu atat "talent" in tine
Si-alti sa binedispuie
Ca aici e praf si pute
Si-s destule parasute.
Stiu ca sunt penal
Si-s poet de social

BRAVOOOOO..... TOT UN PAPAGAL IEFTIN RAMAI
BAGA TARE GASCANE CA ITI STA BINE Smile Very Happy

Andreya
membru
membru

Sus In jos

Mesaj  brigadir Sam Mai 26, 2012 5:31 am

Smile)))))))))))))))))
Nu mai face pe lovita.
Stiu ca ai masina tare
Ce nu-ncape in parcare
Si inca la mama fata.
Stiu! Ma jur pe un salam
CA CA tine nu mai este.
Cu atat "talent" in tine
Si-alti sa binedispuie
Ca aici e praf si pute
Si-s destule parasute.
Stiu ca sunt penal
Si-s poet de social

brigadir
brigadir
Admin

Sus In jos

Mesaj  Andreya Sam Mai 26, 2012 4:24 am

Pentru inceput o sa spun ca asa: Fa poti sai spui lui javra de mata care sa zicem ca te a produs pe centura, acel mort , narcoman bosketar nu a reusit sa ma jumuleasca ca este prea distrus dupa peste 10 ani de sweden, cred ca esti in acesi situatie in cat gandesti asa, poeti si vorbe in vant e plina lumea, nu avem nevoie de asa ceva , ducem lipsa de baieti cu caracter si baieti destepti. aici inchei discutia partial, te a deranjat ce am scris si de asta te ai intins ca o coarda. sa fac ce in tara aia? social ca tine? nu este genul meu..... am renuntat pentru moment la p.n. dar nu uita ca am venit acasa sa ma pregatesc de intoarcere, sa nu uitam si sa nu ducem discutia in alta parte, nu am nimik cu romani si sweden chiar nu am nimik cu ei ca nu mau deranjat cu nimik ma deranjeaza papagali ca tine si cam atat si cei care stiu sa faca si sa dea doar bot dar daca il pui la treaba mor de oftica si nu vezi nimik in urma lor. am plecat deja din sweden asa ca nu iti face griji de bilet am plecat cu masina, te inteleg ca tu iti iei bilet si la low cost, te inteleg ca socialul nu prea mai merge. Nu este necesar sa te cunosc personal a fost de ajuns sa citesc cateva comentari ale tale si daca vrei pot sa ti arat greseli cate vrei la tine in comentari, asa ca linistestete baiat poet, vorba multa este saracia omului. stiu ca ti place reclama dar nu uita ca reclama se plateste, este adevarat ca gastele gen ..... au mult puf in cap sau pe cap de cat materie cenusie. din clipa de fata o sa ma abtin sa comentez cu tine. gang = gasca

Andreya
membru
membru

Sus In jos

Mesaj  brigadir Sam Mai 26, 2012 12:40 am

Ei vezi, fa Andreyoo, ca cam asa patesc toti aia care se agita ca un pecsi. Vorbesc mult si nu spun nimic. Adicatelea dau pe dinafara.
Ce am inteles eu din toata gargara ta de centura e ca tu pe toti romanii din Suedia ii crezi niste cersetori care stau pe social si asteapta sa le cada in gura iar tu esti ditamai afacerista cu lovele care le scuipa pe chelie.

Ori... tocmai aici o dai in bara lamentabil. Tu ma caracterizezi fara sa ma cunosti. Ca sa reusesti sa faci in tara asta macar 10 la suta din cat am facut eu ar trebui, in primul rand, sa poti scrie corect romaneste.
Ori eu nu am venit in tara asta de foame. Am avut si in Romania o afacere buna si am avut si aici. Si nu mi-am produs averea pe soseaua de centura ka apoi sa vin aici sa-i scuip pe unii pe chelie si sa-i fac social-isti ca tine.

Aerele astea de cocalara primadona nu tin pe nici un forum. Eventual pe sentimente.ro. Btw... ce nick ai acolo sa-mi dai un cam. Poate ca-ti gasesc eu un job. Makar ca Nikita sa arati ca de vorbit esti unu la unu.

ma interesa sa mi fac p.n si pe urma deskideam o afacere etc...

Pa buneee? Ce afacere fa? Ca la felul in care scrii nu ai mai mult de 4 clase ca trenu? Ori aici tre sa inveti anumite lucruri esentiale altfel cazi in nas instant. Ori lucrurile alea se invata in suedeste, fa Nikito. Stii... limba aia grea pe care o auzi in gara si din care tu nu pricepi o iota. Asa ca degeaba iti faci p.n. ca la final ramai doar cu penele pe tine. Ori singura afacere valabila pentru tine si in care nu-ti trebuie minte sau cunostinte de limba(suedeza... nu d'ailalta) inca nu s-a legalizat in Suedia. Incearca in Olanda, Amsterdam, pe strada cu felinare rosii:))

cand o sa te vezi cu (cocosel) poate o sa ti povesteasca situatia mai pe intelesul tau

Probabil. El macar vorbeste romaneste si s-ar putea sa-l inteleg mai bine. Pe tine nu reusesc nici cu gugal transleitu. Sa moara Bibi:)
Nu mai comentez treaba cu spaga si tot hauhaul tau de mai jos pt ca ar insemna sa ma repet insa... daca un narcoman boschetar a reusit sa te aduca cu o bucatica de zahar pana in Suedia si te-a jumulit atunci m-ai lamurit. Stiu la ce-ti trebuie penele(p.n.). Mai lamentabila decat o gaina e o gaina fara p.n.(adeka pene)

Eu iti doresc succesuri... din nou si fara mishto. Fii doar fata desteapta si ia-ti din timp un bilet prntru RO(numai dus). Nu de alta dar poate iar dai peste un "boy" si ramai si fara p.n.-le care ti-au mai ramas:))... si apoi sa vezi circ... ca fara pene nici social nu primesti...
brigadir
brigadir
Admin

Sus In jos

Un cocalar in transhumanta europeana Empty da, m-ai atins rau de tot...

Mesaj  florins Sam Mai 26, 2012 12:25 am

Andreya a scris:Te cred ca te doare, daca nu ai stiu sa faci nimik in viata de cat sa..... social, exemplu.
Mai bine mi ai numara ouale lui nastase de cat greselile, asta pana iti vine cerseala Smile bounce la munca boy nu la intins mana ......
Cu asta ma retrag nu are rost sa mi pierd vremea cu uni ca tine care nu au ce face si nu fac nimik bun cu viata lor se multumesc cu ce ii da altul.

acu', eu inteleg ca pe tastatura nu e decat un "i", de unde mancate-ar tata sa pui mai multi... dar cratima (minus, liniuta, cum ii spui tu) ai pe tastatura nu ?

voi sunteti specimenele din cauza carora suntem priviti toti ca tigani, nu va stapaniti propria limba, ce asteptari putem avea de la voi? N-ati fost in stare sa invatati ceva in limba natala, ce ati putea invata oare intr-o limba straina ?
florins
florins
membru senior
membru senior

Sus In jos

Un cocalar in transhumanta europeana Empty TE AM ATINS IN SOCIAL SI PE TINE??? SAU IN CERSEALA?

Mesaj  Andreya Vin Mai 25, 2012 11:38 pm

Te cred ca te doare, daca nu ai stiu sa faci nimik in viata de cat sa..... social, exemplu.

Andreya
membru
membru

Sus In jos

Un cocalar in transhumanta europeana Empty rar am intalnit asa ceva...

Mesaj  florins Vin Mai 25, 2012 10:25 pm

Andreya a scris:Sincer iar incep sa spun anumite lucruri care o sa ii cam doara pe uni, daca tu ai inteles ca vroiam pe gratis ai inteles total gresit, nu cred ca era problema ta ca dadeam taxe peste 30 000sek, pe mine nu ma interesa sa adorm in suedia si sa stau asa ca uni din voi sa prind social, nu ma interesa social si cerseala de la suedezi, ma interesa sa mi fac p.n si pe urma deskideam o afacere etc... multi vad putini pricep, si cu sictir ti as spune in paranteza ( mars ) daca crezi ca esti baiat de baiat stand in suedia si cersind social si o casa pe bani tai atunci sincer iti zik, gasca te ai dus acolo si gasca o sa fi si peste 30 de ani cand o sa ajungi la pensie, daca o sa ajungi..... sincer urasc papagali, nu cred ca era problema ta ce ofeream eu, dar binenteles ca daca venea cineva cu o oferta serioasa eu ma incadram, cand o sa te vezi cu (cocosel) poate o sa ti povesteasca situatia mai pe intelesul tau, el cunoaste problema mai in detaliu, daca nu ai inteles ca se ia spaga peste tot in ori ce tarisoara te ai duce atunci degeaba traiesti acolo, nu am oferit spaga la nici un suedez, si pana la urma acesta este un forum pentru Romani nu pentru suedezi, sau poate te doare ( te oftici ) ca eu pot sa ofer bani pentru anumite servici si tu esti cam stramtorat ca nu ti a venit socialul, partial te inteleg, nu sunt din familie regala dar nici pe social nu voi adormi never, daca vreau servici de calitate sunt si in Ro trebuie sa platesti si vei tratat ca in suedia, afla ca poti sa fi tratat si in Ro la fel ca in sw si copilul tau daca ai bani poate sa faca o scoala buna si in ro si sa aiba o educatie aleasa,
Sincer urasc bagatori in seama care fac pe papagalul dar nu ofera nimic concret sau serios, X cu 4 zerouri trebuia sa vina clar sa spuna ca are ceva pentru mine si ce face si cat costa, asa pot sa cer si eu zerouri pe vorbe, Am ajuns in suedia pe vorbele la un distrus care se dadea baiat si era (big boy) un narcoman si un gunoi de om fara caracter, fura cerceafuri de la un magazin mare....si cand am ajuns acolo am realizat ca era un gunoi de om intretinut de o baba, tiganca, inculta, care vroia sa mi faca mie p.n. ea nici macar nu stia sa citeasca.
Nu uita asta ca multi vad putini pricep, in legatura cu frigiderul tau banuiesc ca este sexi (adica gol) inteleg ca iti place sa comentezi si sa ma provoci dar nu ajungi nicaieri cu asta. uneori oameni sunt mai rai ca animalele te vor dezamagi in permanenta, cu toate ca stiam asta am ajuns in suedia pe vorbe care am crezut in ele ca pe gunoiul ala lam crezut prietenul meu. LE MULTUMESC CELOR 2 OAMENI CARE MAU AJUTAT CAT AM STAT IN SUEDIA CEA MINUNATA.
florins
florins
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj  Andreya Vin Mai 25, 2012 7:22 pm

Sincer iar incep sa spun anumite lucruri care o sa ii cam doara pe uni, daca tu ai inteles ca vroiam pe gratis ai inteles total gresit, nu cred ca era problema ta ca dadeam taxe peste 30 000sek, pe mine nu ma interesa sa adorm in suedia si sa stau asa ca uni din voi sa prind social, nu ma interesa social si cerseala de la suedezi, ma interesa sa mi fac p.n si pe urma deskideam o afacere etc... multi vad putini pricep, si cu sictir ti as spune in paranteza ( mars ) daca crezi ca esti baiat de baiat stand in suedia si cersind social si o casa pe bani tai atunci sincer iti zik, gasca te ai dus acolo si gasca o sa fi si peste 30 de ani cand o sa ajungi la pensie, daca o sa ajungi..... sincer urasc papagali, nu cred ca era problema ta ce ofeream eu, dar binenteles ca daca venea cineva cu o oferta serioasa eu ma incadram, cand o sa te vezi cu (cocosel) poate o sa ti povesteasca situatia mai pe intelesul tau, el cunoaste problema mai in detaliu, daca nu ai inteles ca se ia spaga peste tot in ori ce tarisoara te ai duce atunci degeaba traiesti acolo, nu am oferit spaga la nici un suedez, si pana la urma acesta este un forum pentru Romani nu pentru suedezi, sau poate te doare ( te oftici ) ca eu pot sa ofer bani pentru anumite servici si tu esti cam stramtorat ca nu ti a venit socialul, partial te inteleg, nu sunt din familie regala dar nici pe social nu voi adormi never, daca vreau servici de calitate sunt si in Ro trebuie sa platesti si vei tratat ca in suedia, afla ca poti sa fi tratat si in Ro la fel ca in sw si copilul tau daca ai bani poate sa faca o scoala buna si in ro si sa aiba o educatie aleasa,
Sincer urasc bagatori in seama care fac pe papagalul dar nu ofera nimic concret sau serios, X cu 4 zerouri trebuia sa vina clar sa spuna ca are ceva pentru mine si ce face si cat costa, asa pot sa cer si eu zerouri pe vorbe, Am ajuns in suedia pe vorbele la un distrus care se dadea baiat si era (big boy) un narcoman si un gunoi de om fara caracter, fura cerceafuri de la un magazin mare....si cand am ajuns acolo am realizat ca era un gunoi de om intretinut de o baba, tiganca, inculta, care vroia sa mi faca mie p.n. ea nici macar nu stia sa citeasca.
Nu uita asta ca multi vad putini pricep, in legatura cu frigiderul tau banuiesc ca este sexi (adica gol) inteleg ca iti place sa comentezi si sa ma provoci dar nu ajungi nicaieri cu asta. uneori oameni sunt mai rai ca animalele te vor dezamagi in permanenta, cu toate ca stiam asta am ajuns in suedia pe vorbe care am crezut in ele ca pe gunoiul ala lam crezut prietenul meu. LE MULTUMESC CELOR 2 OAMENI CARE MAU AJUTAT CAT AM STAT IN SUEDIA CEA MINUNATA.

Andreya
membru
membru

Sus In jos

Mesaj  brigadir Mar Mai 22, 2012 11:06 am

Andreya a scris:Oferta mea nu mai este valabila, cu spaga sau zerourile = Angajare, contract de munca,
Adminul poate sa stearga anuntul daca doareste. Multumesc Very Happy

Apo'... stai matale listinita, coana Andreya k adminu nu "doareste" sa-ti stearga capodopera.
Nu de alta dar nu ne este dat in fiecare zi sa "admiram" talente de talente. Sa moara Bibi, dak te mint.
Adica eu tot n-am inteles... ai venit la inceput cu un fel de "rugaminte"/propunere de afaceri(kinda)... in care lasai sa se inteleaga ca te dau banii afara din casa si ca esti facuta din os domnesc. Te ofereai sa-i platesti angajatorului taxele aferente presupusului salariu pe 3 luni. Ori... eu nu stiu cum sa-ti explic matale dar taxele alea trec usor de cifre cu 4 zerouri in coada. La un salariu minim de 16 mii taxele trec usor peste 10000 pe luna. Deci 30000 le-ai fi decartat fluierand.

Numai ca nu ti-ai fi gasit fraierul, madame. Si asta pentru ca suedezii nu iau spaga si daca tot o fac te-ar fi muls pana te-ai fi uscat. Sau chiar crezi ca oamenii de afaceri sunt filantropi? Hai sictir... Putea sa te cheme si Andrea Esca ca tot n-ai fi rezolvat treaba pe ochi frumosi.

Cum ziceam... in tara asta daca gasesti pe cineva caruia sa-i dai spaga tre sa-l pupi sub coada si sa-l tii la rece dar matale nooo... in loc sa te bucuri de oferta lui Costel Igorov... sari de fund in sus si vorbesti din varful buzelor.

Pe forumul asta vin oameni simpli cu probleme lumesti. Oameni care cauta un loc de munca pentru a supravietui sau au nevoie de o informatie si nu ca sa le vorbeasca altora de sus etalandu-si "intelijentza" si banii in graiul pur, mioritic-cocalar.

Crezi ca am fost prea aspru? Stai sa vezi ce am in congelator...

Succesuri...
brigadir
brigadir
Admin

Sus In jos

Un cocalar in transhumanta europeana Empty Nu mai este valabil

Mesaj  Andreya Mar Mai 22, 2012 9:13 am

Oferta mea nu mai este valabila, cu spaga sau zerourile = Angajare, contract de munca,
Adminul poate sa stearga anuntul daca doareste. Multumesc Very Happy

Andreya
membru
membru

Sus In jos

Mesaj  Andreya Mar Mai 01, 2012 7:43 pm

costel igorov a scris:
Andreya a scris: sunny Caut un lok de munca, pe minim 3 luni cu CONTRACT, pot fi angajata pe ori ce post doreste angajatorul, imi trebuie pentru P.N. am S.N. platesc taxele, Sa inteleaga tot Romanu imi trebuie o angajare pentru ami lua P.N. platesc taxele care sunt necesare pe salariu, asigurari sociale etc....++++++ o spaga, un cadou. astept raspunsuri. Multumesc
Spaga sau cadoul are minimul 4 zerouri in coada Very Happy Very Happy (sek binenteles) sau dai si tu asa o bere Evil or Very Mad Evil or Very Mad , sa stim si noi daca ne deranjam....
Sa traiesti bine!
Binenteles ca o sa fie patru zerouri, mai ales ca te deranjezi, incep strict personal cu tine sa ti ofer patru zerouri, 0000, multumit? bounce
La cea ce spun eu cred ca mai intai ar trebui sa se disute problema mai in detaliu si pe urma sa vorbim de zerouri, daca ai ceva serios in legatura cu asta atunci zim cum sa te gasesc sau sa luam legatura. Iarna nu este ca vara sunny
Astept in continuare o oferta sau propunere serioasa. Multumesc

Andreya
membru
membru

Sus In jos

Mesaj  costel igorov Mar Mai 01, 2012 9:28 am

Andreya a scris: sunny Caut un lok de munca, pe minim 3 luni cu CONTRACT, pot fi angajata pe ori ce post doreste angajatorul, imi trebuie pentru P.N. am S.N. platesc taxele, Sa inteleaga tot Romanu imi trebuie o angajare pentru ami lua P.N. platesc taxele care sunt necesare pe salariu, asigurari sociale etc....++++++ o spaga, un cadou. astept raspunsuri. Multumesc
Spaga sau cadoul are minimul 4 zerouri in coada Very Happy Very Happy (sek binenteles) sau dai si tu asa o bere Evil or Very Mad Evil or Very Mad , sa stim si noi daca ne deranjam....
Sa traiesti bine!
costel igorov
costel igorov
membru senior
membru senior

Sus In jos

Un cocalar in transhumanta europeana Empty CAUT LOC DE MUNCA, reactualizez...

Mesaj  Andreya Dum Apr 29, 2012 4:31 am

sunny Caut un lok de munca, pe minim 3 luni cu CONTRACT, pot fi angajata pe ori ce post doreste angajatorul, imi trebuie pentru P.N. am S.N. platesc taxele, Sa inteleaga tot Romanu imi trebuie o angajare pentru ami lua P.N. platesc taxele care sunt necesare pe salariu, asigurari sociale etc....++++++ o spaga, un cadou. astept raspunsuri. Multumesc

Andreya
membru
membru

Sus In jos

Mesaj  costel igorov Joi Apr 26, 2012 7:00 am

In toata ciorba asta un lucru este sigur : se poate lucra in Suedia ambele numere, samordningsnummer sau personnummer. Samordingsnummer este ca si personnummer un fel de CNP de inpozitare.

Sa traiti bine !
costel igorov
costel igorov
membru senior
membru senior

Sus In jos

Un cocalar in transhumanta europeana Empty baner

Mesaj  Cristian Mier Apr 25, 2012 6:31 pm

Andreya a scris:Nu prea vad rostul la comentariul tau, dar este dreptul fiecaruia sa spuna ce gandeste sau ce doreste, mai ales ca train in democratie (sclavi moderni)
Nu vreau sa fiu rautacioasa dar nu am gasit subiect pe forum in care sa nu se trezesca cineva destept si sa comenteze mai mult sau mai putin rautacios la fiecare subiect deschis, in fine...... tipsurile tale sunt egal cu ce??? 0/0
Eu sper in continuare ca cineva de undeva, poate ma va ajuta. Sa aveti incerede si speranta ca veti reusi fiecare in felul lui, si eu o sa imi fac P.N. pana la urma cu sau fara tipsurile lui Cristian. study just relax boy
Mademoiselle Andreya,
Excusez-moi, o.k.? Rolling Eyes
Intr-un timp era Don Vikingul barosan aici pe forum cu tipsuri.. dar ne-a a cam faultat in ultima vreme asa ca.. cu parere de rau, tipsuri amestecate cum erau numa ale lui ..nu mai sunt de citit in public. Pricep orisicum iritarea ta, dar parca simt ca o iau ..in spre vale-ntr-o bucata si rostogolit si beleaua e ca iau si tipsurile cu ´moa. Tu n-o sa duci lipsa de ele ca oricum vin altii in urma mea si iti sar in ajutor.. Tocmai ce mi-am luat inc o stea pe forum .. imi voi permite sa le scriu un p.m. la Admini cu rugamintea sa puna un baner cu titlul tip "tipsuri pentru grabiti". Mad Fara numar personal in Suedia esti cam ca si turista, e nevoie ca espérance sa fie cu tine…. Am bagat un google translate pe française sa scriu pe lb ta a doua. Eu am invatat rusa in comunism, dar cred ca nu ne intelegeam daca scriam cu chirilice rusesti.. Ne cam poliglotim pare-se..
Plec usor spre munca si-s cam buimac de somn si pe deasupra mai e si ceata afara azi in zona, in care eu ma aflu.. Nu o sa pierd tipsurile in ceata, asa ca ne gasim pe p.m. mai tarziu..
Au revoir..!
Cristian
Cristian
membru veteran
membru veteran

Numarul mesajelor : 49
Data de inscriere : 18/07/2009
Varsta : 49
Localizare : Sverige

Sus In jos

Mesaj  Andreya Lun Apr 23, 2012 7:29 pm

Nu prea vad rostul la comentariul tau, dar este dreptul fiecaruia sa spuna ce gandeste sau ce doreste, mai ales ca train in democratie (sclavi moderni)
Nu vreau sa fiu rautacioasa dar nu am gasit subiect pe forum in care sa nu se trezesca cineva destept si sa comenteze mai mult sau mai putin rautacios la fiecare subiect deschis, in fine...... tipsurile tale sunt egal cu ce??? 0/0
Eu sper in continuare ca cineva de undeva, poate ma va ajuta. Sa aveti incerede si speranta ca veti reusi fiecare in felul lui, si eu o sa imi fac P.N. pana la urma cu sau fara tipsurile lui Cristian. study just relax boy

Andreya
membru
membru

Sus In jos

Un cocalar in transhumanta europeana Empty ..tips

Mesaj  Cristian Joi Apr 19, 2012 7:44 am

Daca si cu parca ..parca se plimbau in barca. Laughing Andreya stiu ca tu stii ca fara P.N. in Suedia esti cam ca si inexistenta dar asa cum altii au reusit sa-si aranjeze cu hartiile, vei reusi si tu pan la urma urmelor. Un tips, doua pe PM o sa-ti trimit. Twisted Evil Nu un job .. sper sa nu interpretezi gresit gestul meu. Deci niste tipsuri, cum toti primesc la inceput de drum.
Tack de cinste.. sunt deja cinstit destul ..
Cristian
Cristian
membru veteran
membru veteran

Numarul mesajelor : 49
Data de inscriere : 18/07/2009
Varsta : 49
Localizare : Sverige

Sus In jos

Un cocalar in transhumanta europeana Empty Un cocalar in transhumanta europeana

Mesaj  Andreya Mier Apr 18, 2012 5:34 am

sunny Buna la toti, Ma poate ajuta cineva si pe mine cu un contract de munca pe minim 3 luni, am S.N. Ma intereseaza un contract de munca sa obtin P.N.
Locuiesc in Stockholm. Am 28 ani. Nu vorbesc suedeza, vorbesc si scriu nivel avansat engleza si franceza. Experienta in contabilitate.
Fac o cinste buna, Daca ma poate ajuta cineva doresc sa ma contacteze pe privat. Multumesc!
Apropo daca careva stie o alta varianta sa obtin P.N. astept sa discutam Very Happy

Andreya
membru
membru

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum