Căutare
Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 1 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 1 Vizitator Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 160, Sam Oct 05, 2024 1:24 pm
Reclama ta aici
buna!Imi poate spune cineva ce se intampla daca nu platesti o amenda la metro in Suedia? multumesc si o seara faina :)
3 participanți
Pagina 1 din 1
Re: buna!Imi poate spune cineva ce se intampla daca nu platesti o amenda la metro in Suedia? multumesc si o seara faina :)
Cind ai primit amenda ti-au dat probabil si un fel de faktura (inbetalningskort) pe care scrie contul bancar (postgiro sau bankgiro) si un numar de referinta (OCR nummer). Facturile se platesc in general in Suedia prin internetbanking. Daca nu ai acces la acest mod de plata ai trei posibilitati:
-rogi pe cineva care are deja cont bancar in Suedia sa te ajute
-contactezi LokalTrafik si ii intrebi cum si unde poti plati cash
-exista anumite chioscuri si tutungerii prin centrele comerciale care iti ofera acest serviciu de plata cash dar costa intre 25 si 60 sek
Toate cele bune!
-rogi pe cineva care are deja cont bancar in Suedia sa te ajute
-contactezi LokalTrafik si ii intrebi cum si unde poti plati cash
-exista anumite chioscuri si tutungerii prin centrele comerciale care iti ofera acest serviciu de plata cash dar costa intre 25 si 60 sek
Toate cele bune!
cocoshel- Admin
- Numarul mesajelor : 372
Data de inscriere : 29/04/2009
Localizare : Stockholm
buna ziua cine ma poate ajuta
Rog pe cineva sa imi spuna cum se poate plati o amenda primita de la LokalTrafik in Suedia.
Sunt nou venita si nu stiu prea multe..
Multumesc.
Sunt nou venita si nu stiu prea multe..
Multumesc.
loredana tiganescu- Membru nou
- Numarul mesajelor : 3
Data de inscriere : 31/10/2014
Re: buna!Imi poate spune cineva ce se intampla daca nu platesti o amenda la metro in Suedia? multumesc si o seara faina :)
Mulțumesc 1parazit :* si unde/cum se plătesc amenzile?
Depinde de statutul tau in Suedia. Daca nu locuiesti in Suedia si nici n-ai de gind sa stai aici poti amina plata pina la ultima pensie, nu te cauta nimeni prin Romania.
Daca esti inregistrata cu domiciliul in Suedia plateste cit poti de repede. In caz contrar poti plati dobinzi, comision de aducere aminte, taxa de procesare a intirzierii, taxa de recuperator (inkasso) etc etc Toate aste cresc ca Fat frumos din poveste, daca ajungi la recuperare din salariu suma poate fi de 3-4 ori mai mare. Daca ajungi in baza de date a recuperatorului de stat (Kronofogden) poti sa spui adio in urmatorii 5 ani la inchirierea unei locuinte sau credite de orice fel. Nu poti nici macar sa faci un simplu abonament de telefon.
Daca esti inregistrata cu domiciliul in Suedia plateste cit poti de repede. In caz contrar poti plati dobinzi, comision de aducere aminte, taxa de procesare a intirzierii, taxa de recuperator (inkasso) etc etc Toate aste cresc ca Fat frumos din poveste, daca ajungi la recuperare din salariu suma poate fi de 3-4 ori mai mare. Daca ajungi in baza de date a recuperatorului de stat (Kronofogden) poti sa spui adio in urmatorii 5 ani la inchirierea unei locuinte sau credite de orice fel. Nu poti nici macar sa faci un simplu abonament de telefon.
1parazit- membru veteran
- Numarul mesajelor : 59
Data de inscriere : 06/07/2009
Localizare : dupa blocuri
buna!Imi poate spune cineva ce se intampla daca nu platesti o amenda la metro in Suedia? multumesc si o seara faina :)
Imi poate spune cineva ce se intampla daca nu platesti o amenda la metro in Suedia? multumesc si o seara faina
Subiecte similare
» Numere personale in Suedia (personnummer)
» Drept de sedere si permis de sedere in Suedia ( Uppehållsrätt si uppehållstillstånd )
» Emigrare in Suedia - Persoana cu resurse sau venituri proprii
» Emigrare in Suedia? Informatii si discutii pro si contra.
» Amenda in Copenhaga
» Drept de sedere si permis de sedere in Suedia ( Uppehållsrätt si uppehållstillstånd )
» Emigrare in Suedia - Persoana cu resurse sau venituri proprii
» Amenda in Copenhaga
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mar Iul 10, 2018 9:03 am Scris de haiku
» Fanfare Ciocarlia in concert la Stockholm pe 15 iulie 2018
Mier Iul 04, 2018 1:21 am Scris de cocoshel
» Numere personale in Suedia (personnummer)
Joi Noi 30, 2017 2:24 am Scris de Roxyrox
» Şcolarizare/perfecţionare angajat
Sam Oct 14, 2017 7:16 am Scris de costel igorov
» Locuri de munca Suedia
Lun Sept 11, 2017 5:34 am Scris de mihaelaiosip
» Caut chirie in Goteorg
Dum Iul 23, 2017 4:10 am Scris de fratilaalex
» Infiintare firma.
Vin Iul 07, 2017 6:00 pm Scris de marcellmc
Lun Apr 10, 2017 4:53 am Scris de 1parazit
» autoturism inmatriculat in Romania
Dum Mar 26, 2017 12:24 am Scris de megan6X