Forum Suedia Info
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Ultimele subiecte
» Impozitarea in Suedia
buna!Imi poate spune cineva ce se intampla daca nu platesti o amenda la metro in Suedia? multumesc si o seara faina :) EmptyMar Iul 10, 2018 9:03 am Scris de haiku

» Fanfare Ciocarlia in concert la Stockholm pe 15 iulie 2018
buna!Imi poate spune cineva ce se intampla daca nu platesti o amenda la metro in Suedia? multumesc si o seara faina :) EmptyMier Iul 04, 2018 1:21 am Scris de cocoshel

» Numere personale in Suedia (personnummer)
buna!Imi poate spune cineva ce se intampla daca nu platesti o amenda la metro in Suedia? multumesc si o seara faina :) EmptyJoi Noi 30, 2017 2:24 am Scris de Roxyrox

» Şcolarizare/perfecţionare angajat
buna!Imi poate spune cineva ce se intampla daca nu platesti o amenda la metro in Suedia? multumesc si o seara faina :) EmptySam Oct 14, 2017 7:16 am Scris de costel igorov

» Locuri de munca Suedia
buna!Imi poate spune cineva ce se intampla daca nu platesti o amenda la metro in Suedia? multumesc si o seara faina :) EmptyLun Sept 11, 2017 5:34 am Scris de mihaelaiosip

» Caut chirie in Goteorg
buna!Imi poate spune cineva ce se intampla daca nu platesti o amenda la metro in Suedia? multumesc si o seara faina :) EmptyDum Iul 23, 2017 4:10 am Scris de fratilaalex

» Infiintare firma.
buna!Imi poate spune cineva ce se intampla daca nu platesti o amenda la metro in Suedia? multumesc si o seara faina :) EmptyVin Iul 07, 2017 6:00 pm Scris de marcellmc

» Emigrare in Suedia? Informatii si discutii pro si contra.
buna!Imi poate spune cineva ce se intampla daca nu platesti o amenda la metro in Suedia? multumesc si o seara faina :) EmptyLun Apr 10, 2017 4:53 am Scris de 1parazit

» autoturism inmatriculat in Romania
buna!Imi poate spune cineva ce se intampla daca nu platesti o amenda la metro in Suedia? multumesc si o seara faina :) EmptyDum Mar 26, 2017 12:24 am Scris de megan6X

Cine este conectat?
În total sunt 1 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 1 Vizitator

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectați a fost de 160, Sam Oct 05, 2024 1:24 pm
Reclama ta aici

buna!Imi poate spune cineva ce se intampla daca nu platesti o amenda la metro in Suedia? multumesc si o seara faina :)

3 participanți

In jos

buna!Imi poate spune cineva ce se intampla daca nu platesti o amenda la metro in Suedia? multumesc si o seara faina :) Empty Re: buna!Imi poate spune cineva ce se intampla daca nu platesti o amenda la metro in Suedia? multumesc si o seara faina :)

Mesaj  cocoshel Lun Dec 01, 2014 1:55 am

Cind ai primit amenda ti-au dat probabil si un fel de faktura (inbetalningskort) pe care scrie contul bancar (postgiro sau bankgiro) si un numar de referinta (OCR nummer). Facturile se platesc in general in Suedia prin internetbanking. Daca nu ai acces la acest mod de plata ai trei posibilitati:
-rogi pe cineva care are deja cont bancar in Suedia sa te ajute
-contactezi LokalTrafik si ii intrebi cum si unde poti plati cash
-exista anumite chioscuri si tutungerii prin centrele comerciale care iti ofera acest serviciu de plata cash dar costa intre 25 si 60 sek

Toate cele bune!
cocoshel
cocoshel
Admin

Numarul mesajelor : 372
Data de inscriere : 29/04/2009
Localizare : Stockholm

Sus In jos

buna!Imi poate spune cineva ce se intampla daca nu platesti o amenda la metro in Suedia? multumesc si o seara faina :) Empty buna ziua cine ma poate ajuta

Mesaj  loredana tiganescu Joi Noi 27, 2014 11:12 pm

Rog pe cineva sa imi spuna cum se poate plati o amenda primita de la LokalTrafik in Suedia.
Sunt nou venita si nu stiu prea multe..
Multumesc.

loredana tiganescu
Membru nou
Membru nou

Numarul mesajelor : 3
Data de inscriere : 31/10/2014

Sus In jos

buna!Imi poate spune cineva ce se intampla daca nu platesti o amenda la metro in Suedia? multumesc si o seara faina :) Empty Re: buna!Imi poate spune cineva ce se intampla daca nu platesti o amenda la metro in Suedia? multumesc si o seara faina :)

Mesaj  loredana tiganescu Sam Noi 01, 2014 11:31 am

Mulțumesc 1parazit :* si unde/cum se plătesc amenzile?

loredana tiganescu
Membru nou
Membru nou

Sus In jos

Mesaj  1parazit Vin Oct 31, 2014 11:18 am

Depinde de statutul tau in Suedia. Daca nu locuiesti in Suedia si nici n-ai de gind sa stai aici poti amina plata pina la ultima pensie, nu te cauta nimeni prin Romania.
Daca esti inregistrata cu domiciliul in Suedia plateste cit poti de repede. In caz contrar poti plati dobinzi, comision de aducere aminte, taxa de procesare a intirzierii, taxa de recuperator (inkasso) etc etc Toate aste cresc ca Fat frumos din poveste, daca ajungi la recuperare din salariu suma poate fi de 3-4 ori mai mare. Daca ajungi in baza de date a recuperatorului de stat (Kronofogden) poti sa spui adio in urmatorii 5 ani la inchirierea unei locuinte sau credite de orice fel. Nu poti nici macar sa faci un simplu abonament de telefon.
1parazit
1parazit
membru veteran
membru veteran

Numarul mesajelor : 59
Data de inscriere : 06/07/2009
Localizare : dupa blocuri

Sus In jos

buna!Imi poate spune cineva ce se intampla daca nu platesti o amenda la metro in Suedia? multumesc si o seara faina :) Empty buna!Imi poate spune cineva ce se intampla daca nu platesti o amenda la metro in Suedia? multumesc si o seara faina :)

Mesaj  loredana tiganescu Vin Oct 31, 2014 8:53 am

Imi poate spune cineva ce se intampla daca nu platesti o amenda la metro in Suedia? multumesc si o seara faina Smile

loredana tiganescu
Membru nou
Membru nou

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum