Căutare
Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 23 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 23 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 160, Sam Oct 05, 2024 1:24 pm
Reclama ta aici
Coltul Vikingului de la Braila
+11
Cristian
Pericle
Florin (alias Vikingul)
LiberInEu
dady3_0
blizzard
1parazit
brigadir
sorin32
costel igorov
VIKINGUL
15 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
haolesss
ce recalcitranti sunteti mey suedezilor )
v.a salutat omul si voi repede calare pe el .
trebuia doar sa va scrie : hej , pupati.ma in dos )
asa nu mai incalca regulamentul )
v.a salutat omul si voi repede calare pe el .
trebuia doar sa va scrie : hej , pupati.ma in dos )
asa nu mai incalca regulamentul )
Florin (alias Vikingul)- membru
- Numarul mesajelor : 29
Data de inscriere : 01/11/2011
Re: Coltul Vikingului de la Braila
Scris de Florin la data de Dum Dec 25, 2011 4:00 pm
Va doresc romanilor emigranti un Craciun fericit si un An nou plin de bucurii .
Cat despre dusmanii mei invidiosi ,lasatio moarta , mos craciun nu exista Smile)))
Va astept pe lac la primavara .
Vi ses javascript:emoticonp('santa')
Un 2012 plin de impliniri tuturor! Florine, la fel si tie..!!
Cat despre invidie.. un mare roman, Vasile Ghica.. spunea odata cu referire la propriul popor:
"In materie de invidie, se pare ca nu mai avem niciun Everest de cucerit." Eu tind sa-i dau dreptate pana la Everest.....!
Si oricum.. legat de "dusmanii tai invidiosi" doar stii ca .. "Este mai bine sa fii invidiat decat compatimit."
Cristian- membru veteran
- Numarul mesajelor : 49
Data de inscriere : 18/07/2009
Varsta : 49
Localizare : Sverige
Sarbatorii fericite
Va doresc romanilor emigranti un Craciun fericit si un An nou plin de bucurii .
Cat despre dusmanii mei invidiosi ,lasatio moarta , mos craciun nu exista )))
Vi ses javascript:emoticonp('')
Cat despre dusmanii mei invidiosi ,lasatio moarta , mos craciun nu exista )))
Vi ses javascript:emoticonp('')
florin=vikingul
Si tu esti tare istet pericle ....
de cand esti pe aici , nu stiai de siteul fortelor de munca?
poti sa treci pe la ei , va fi ca un hobby pt tine )
asa este , toti rad de mine de invidie lolll ..
de cand esti pe aici , nu stiai de siteul fortelor de munca?
poti sa treci pe la ei , va fi ca un hobby pt tine )
asa este , toti rad de mine de invidie lolll ..
Arbetsförmedlingen / Fortele de Munca, Suedia
Multumesc Cristian pt informatie. Am editat deja cv-ul meu in suedeza pe site-ul Arbetsförmedlingen si voi trece in curand si pe la sediul lor.
Vlad Țepeș avea o vorba: ''Înainte sau sus'' , alti luminati: ''Succeed or die trying'' sau på svenska: ''Framför eller upp'' . Florine! Crezi ca pe balta poti aplica aceste principii ? Esti un tip haios din moment ce toata lumea râde DE tine.
God Jul till alla !
Vlad Țepeș avea o vorba: ''Înainte sau sus'' , alti luminati: ''Succeed or die trying'' sau på svenska: ''Framför eller upp'' . Florine! Crezi ca pe balta poti aplica aceste principii ? Esti un tip haios din moment ce toata lumea râde DE tine.
God Jul till alla !
Pericle- membru
- Numarul mesajelor : 7
Data de inscriere : 09/12/2011
Ha ha ha ........ ce frumos intra admin pe contul meu si posteaza tot prin copy-paste .
Rusinicaaaaa , si asta inseamna ,,incalcarea regulamentului '' .
Rusinicaaaaa , si asta inseamna ,,incalcarea regulamentului '' .
vikingul brailean
Auzi ma liberinue .......nu ai castigat nimic, eu doar am ajuns mai faimos )
ohh da, uitasem .....asa procedati voi )
parca sunteti rude cu cei de la suedia.se ,lolllllllllll
parca sunteti rude cu cei de la suedia.se ,lolllllllllll
Cristian , esti comic tare )
unde am stat eu in prima luna cand am pasit in suedia ?
acasa am stat , am umblat pe balta ...si cam tot asa de vreo 3 ani , casa-balta )
cika miscarea iti face piciorul frumos ha ha ...la mine e invers .....modul asta de viata si rutina balta -acasa .....m.a facut la 110 kg lolll ...si mai mult , e greu de la frigider pana in pat , ma oboseste rau )
unde am stat eu in prima luna cand am pasit in suedia ?
acasa am stat , am umblat pe balta ...si cam tot asa de vreo 3 ani , casa-balta )
cika miscarea iti face piciorul frumos ha ha ...la mine e invers .....modul asta de viata si rutina balta -acasa .....m.a facut la 110 kg lolll ...si mai mult , e greu de la frigider pana in pat , ma oboseste rau )
Ha, ha , ha ....
ma confundati tragic
dar cum se intampla ca puteti sa intrati pe contul utilizatorilor , si postati sub numele lor ???
ma confundati tragic
dar cum se intampla ca puteti sa intrati pe contul utilizatorilor , si postati sub numele lor ???
Multumesc ptr. masurile luate.
Multumesc din nou.Ultimele mesaje ale lui Florin alias Vikingul Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad au fost mutate...
Vikingul reinviat sub numele de Florin
Parazitule , iar esti flamand? Din nou faci reclama brailenilor ,bv bv . Sti unde s.a inventat barbutul ? ehh la braila baiete .
Ai avut cumva intalnire cu italianul , si v.ati unit asa amandoi pe noi forumistii suedezi ?
Nu sunt frustrat mah , sunt doar plictisit .
De atata plictiseala in suedia , am si fost prin anglia de 5 ori , 1 data in scotia , 1 data in norvegia ....... tu pe unde ai fost mah parazitule? pana la colt , la ica ? )))))
Italianule, daca nu ai observat eu am vrut sa te ajut cu informatii de la inceput si tu ne.ai ametit cu termopanele alea de necalificat , si ai rabufnit pe aici .
Ne gasesti pe aici denumiri , ne urmaresti pe noi romanii din nord pe toate siteurile , esti cam agitat rau , nici tu nu sti ce vrei .
Iti da lumea informatii , scrie pe forum si cum trebuie sa aplici de acte , nu vrei sa citesti ca tu esti prea destept pt noi. tu astepti sa se arunce romanii pt tine sati gaseasca de munca, casa, chirie ( sau gresesc eu ) .....eu ti.am mai spus ,,pomana e cam greu la suedia '' astia nu prea cred in Dumnezeu .
Normal ca am avut experiente cu oameni ca tine , pt ca unii uita cine i.a ajutat si apoi mai vorbeste de rau si omu care i.a dat o paine aici .
Sunt multi dinaintea mea care s.au ars cu de.alde tine , si eu cu altii .....si pt o informatie aici pe care o primesti este mare noroc in suedia , sa sti .
Daca chiar aveai de gand sa vii in suedia, te rezumai la informatiile de aici , nu sa faci pe fortzosul cu noi necalificatule .
Eu ma repet : Voua nu va place ce auziti sau credeti ca daca sunteti romani noi trebuie sa va ajutam : mahhhh dute la gara .
Nu credeti nimic din ce scrie pe forum , despre acte, despre joburi, limba ca este grea ....cam ce ati vrea sa auziti ?
Ai vazut tu vreo afirmatie de.a mea ca fac eu selectie cine sa vina in suedia mah paraliticule ? acum si inainte , dar mai rau acum daca nu ai cateva mii de euro de la inceput , nu supravietuiesti aici . punct
Multumeste.te si pt o informatie pe forumul acesta ........
Va indeamna omul , va da informatii , dar trebuie sa va spuna ca este si greu pe aici , cat timp va ia sa va luati un job , o chirie de gasit ..etc.etc ....voi veniti cu figuri de tarani ca aveti drepturi europene , cu idei ca daca sunt romani pe aici trebuie sa va ajute , mah lasama in balta mea .
In primul rand mah baiatule , tu esti un roman necalificat . nu ai nici o calificare , deci esti nul pe aici .Eu ti.am mai spus , o sa treaca cam 3 ani pana iti iei tu vreun job in domeniul tau , pana atunci treci la curatenie ...iti dau eu cateva nr de tel , sa dai cu mopul , ha ha ha .
Ar fi mai bine sati stearga postul de aici , ca esti tare recalcitrant .
pupici emigrantule )
Ai avut cumva intalnire cu italianul , si v.ati unit asa amandoi pe noi forumistii suedezi ?
Nu sunt frustrat mah , sunt doar plictisit .
De atata plictiseala in suedia , am si fost prin anglia de 5 ori , 1 data in scotia , 1 data in norvegia ....... tu pe unde ai fost mah parazitule? pana la colt , la ica ? )))))
Italianule, daca nu ai observat eu am vrut sa te ajut cu informatii de la inceput si tu ne.ai ametit cu termopanele alea de necalificat , si ai rabufnit pe aici .
Ne gasesti pe aici denumiri , ne urmaresti pe noi romanii din nord pe toate siteurile , esti cam agitat rau , nici tu nu sti ce vrei .
Iti da lumea informatii , scrie pe forum si cum trebuie sa aplici de acte , nu vrei sa citesti ca tu esti prea destept pt noi. tu astepti sa se arunce romanii pt tine sati gaseasca de munca, casa, chirie ( sau gresesc eu ) .....eu ti.am mai spus ,,pomana e cam greu la suedia '' astia nu prea cred in Dumnezeu .
Normal ca am avut experiente cu oameni ca tine , pt ca unii uita cine i.a ajutat si apoi mai vorbeste de rau si omu care i.a dat o paine aici .
Sunt multi dinaintea mea care s.au ars cu de.alde tine , si eu cu altii .....si pt o informatie aici pe care o primesti este mare noroc in suedia , sa sti .
Daca chiar aveai de gand sa vii in suedia, te rezumai la informatiile de aici , nu sa faci pe fortzosul cu noi necalificatule .
Eu ma repet : Voua nu va place ce auziti sau credeti ca daca sunteti romani noi trebuie sa va ajutam : mahhhh dute la gara .
Nu credeti nimic din ce scrie pe forum , despre acte, despre joburi, limba ca este grea ....cam ce ati vrea sa auziti ?
Ai vazut tu vreo afirmatie de.a mea ca fac eu selectie cine sa vina in suedia mah paraliticule ? acum si inainte , dar mai rau acum daca nu ai cateva mii de euro de la inceput , nu supravietuiesti aici . punct
Multumeste.te si pt o informatie pe forumul acesta ........
Va indeamna omul , va da informatii , dar trebuie sa va spuna ca este si greu pe aici , cat timp va ia sa va luati un job , o chirie de gasit ..etc.etc ....voi veniti cu figuri de tarani ca aveti drepturi europene , cu idei ca daca sunt romani pe aici trebuie sa va ajute , mah lasama in balta mea .
In primul rand mah baiatule , tu esti un roman necalificat . nu ai nici o calificare , deci esti nul pe aici .Eu ti.am mai spus , o sa treaca cam 3 ani pana iti iei tu vreun job in domeniul tau , pana atunci treci la curatenie ...iti dau eu cateva nr de tel , sa dai cu mopul , ha ha ha .
Ar fi mai bine sati stearga postul de aici , ca esti tare recalcitrant .
pupici emigrantule )
1 Parazit ? Mie nu mi se pare.
Prin raspunsul tau, confirmi ca intuitia me a fost corecta. In plus la "calitatile" acestei persoane, eu asi ajunge ca a avut o copilarie nefericita sau are probleme sexuale, pe care si le rezolva cu mina. Chiar daca intr-un mod elegant si civilizat, l-am rugat sa TACA, vad ca insista. Si cum scrie citeva rinduri curioase, prin care incearca sa jignesca in continuare vreau sa-l intreb, referitor la urmatoarea propozitie:
Iar daca in final decizi sa ajuti pe cineva, ca o persoana sufletista si dezinteresata cum te pretinzi, cred ca ar fi de ajuns sa o faci, fara a masura acest efort in bunuri materiale (o bere, 5-10 Euro, etc...), asa cum mi-a fost sugerat in alte forumuri. Vreau sa spun ca prin ceea ce ai scris ti-ai facut rau singur.
Urmatoarea fraza, ma priveste direct:
Te sfatuiesc in continuare sa taci.
Referitor la ceea ce scrie " 1 Parazit", despre relatia lui Florin cu Admin, asi vrea sa ajung faptul ca in primul meu mesaj am folosit intr-un context diferit de cel inteles, cuvintul "tigan". Reactia a fost:
Acelora care au comunicat cu mine in mod uman (Eliza si 1Parazit-deocamdata), imi cer scuze ptr. aceasta divagatie in afara de subiect. Promit ca ma voi opri aici, si sper sa ne mai auzim.
De ce crezi ca eu asi dori sa beau o bere de la tine, sau vreau sa devenim prieteni? Eu imi aleg prietenii, daca-mi permiti. Iar daca tu ai avut experiente de genul pe care il descrii, repet, nu este problema mea. Iar daca cineva te-a injurat, cred ca a avut un motiv sa o faca, ptr. ca banuiesc ca nu erau acei "turisti romani emigranti" cai care vroiau sa te pacaleasca de o bere, ci tu pe ei.Majoritatea dintre voi turistii romani emigranti ati vrea sa auziti numai ce vreti voi , si apoi dupa ce ne imprietenim ...poate va ajutam cu o chirie mai ieftina, adrese-tel pt locuri de munca , o bericica rece suedeza ca suntem cu totii romani , si dupa aceea nu ne mai cunoasteti si ne injurati ca va este greu...
Iar daca in final decizi sa ajuti pe cineva, ca o persoana sufletista si dezinteresata cum te pretinzi, cred ca ar fi de ajuns sa o faci, fara a masura acest efort in bunuri materiale (o bere, 5-10 Euro, etc...), asa cum mi-a fost sugerat in alte forumuri. Vreau sa spun ca prin ceea ce ai scris ti-ai facut rau singur.
Urmatoarea fraza, ma priveste direct:
Ma invirt pe siturile nordice incercind sa prostesc lumea ? De ce ? Ptr. ca m-am prezentat intr-o formula care (dupa parerea ta) ti-a oferit ocazia sa te afirmi ? Pare ca cineva te-a pus la frontierele Suediei, ptr. a face selectia persoanelor care pot intra sau nu in aceasta tara. BAI...IMBECILE !!! Nu crezi ca ai depasit masurile bunului simt ? "... noi am traso pe aici , asa ca voi nu o sa pupati pomana de la noi '' . Las libertatea cititorului de a interpreta ceea ce ai scris....si de cativa ani tot te invarti pe siteurile nordice incercand sa prostesti lumea poate te ajuta , si cand nu iti convine ceea ce iti spun oamenii despre viata si drepturile romanilor prin nord , incepi sa arunci cu noroi . Poti sai vorbesti de rau pe cei care spun de realitate si voua nu va convine , dar sa sti ceva ,, noi am traso pe aici , asa ca voi nu o sa pupati pomana de la noi ''. Se pare ca tu nu esti in stare sa te urnesti din loc, decat daca este ceva sigur.
Te sfatuiesc in continuare sa taci.
Referitor la ceea ce scrie " 1 Parazit", despre relatia lui Florin cu Admin, asi vrea sa ajung faptul ca in primul meu mesaj am folosit intr-un context diferit de cel inteles, cuvintul "tigan". Reactia a fost:
... deci automat se naste intrebarea: Admin, citesti doar ceea ce-ti convine si place, sau in ceea ce priveste acest "Topic", esti in vacanta? Sincer sa fiu, mi-ar place sa-ti exprimi opinia.Pe acest forum nu suntem interesati de sovinism si xenofobie. Instinctul de conservare ne indeamna sa ne ferim de intoleranta interetnica specifica popoarelor necivilizate.. Ar fi bine sa ramii un bun geamgiu si lasi in seama academicienilor si lingvistilor oportunitatea folosirii expresiei de tigan sau rrom.
Acelora care au comunicat cu mine in mod uman (Eliza si 1Parazit-deocamdata), imi cer scuze ptr. aceasta divagatie in afara de subiect. Promit ca ma voi opri aici, si sper sa ne mai auzim.
Rectificasem ceva la postul anterior .
Mai vii pana la urma in suedia, sa stiu cat peste o sa prind la anul sati pastrez si tie, cand iti va fi fomica )
Mai vii pana la urma in suedia, sa stiu cat peste o sa prind la anul sati pastrez si tie, cand iti va fi fomica )
Florin a scris:Inculpatule , eu am incercat sa te ajut cu informatii . In caz ca nu intelegi ceva romaneste de la mine , iti sugerez din nou sa citesti tot forumul ....poate intelegi si tu ceva despre suedia de astazi cu toate legile pt romani .
Majoritatea dintre voi turistii romani emigranti ati vrea sa auziti numai ce vreti voi , si apoi dupa ce ne imprietenim ...poate va ajutam cu o chirie mai ieftina, adrese-tel pt locuri de munca , o bericica rece suedeza ca suntem cu totii romani , si dupa aceea nu ne mai cunoasteti si ne injurati ca va este greu , pt ca vreti si bani din prima luna pe cand aici muncesti aproape 2 luni si apoi iei salariul .
Si cum au repetat cei batrani pe aici , este normal sa citesti acest forum de unul singur si poate intelegi si tu ceva , sa nu ne mai faci sa repetam , capisci?
Deci sa inteleg , ca tu nu sti ce vrei ......si de cativa ani tot te invarti pe siteurile nordice incercand sa prostesti lumea poate te ajuta , si cand nu iti convine ceea ce iti spun oamenii despre viata si drepturile romanilor prin nord , incepi sa arunci cu noroi . Poti sai vorbesti de rau pe cei care spun de realitate si voua nu va convine , dar sa sti ceva ,, noi am traso pe aici , asa ca voi nu o sa pupati pomana de la noi ''. Se pare ca tu nu esti in stare sa te urnesti din loc, decat daca este ceva sigur . Pt inteligenta ta italiana , nimic nu mai este sigur pe nicaieri . Eu te inteleg ca te.a zapacit criza pe acolo , dar e prea tarziu sa faci avere la suedia , acum fiecare supravietuieste cum poate .
Eu vorbesc de realitatea de aici , si credema sau nu ....tu vei avea o sansa sa te angajezi ca,, termopanist '' cam in 2 -3ani .
Tu esti inteligent rau , nu ai fost in stare sati iei un certificat -diploma in meseria ta , si doar cei care nu stiu .....poti face orice curs in italia de calificare profesionala , dar sti ce ai facut tu ....daca ai avut de munca intrun loc , nici macar nu te.ai deranjat si anii au trecut .
Ai dreptate , toata lumea are o sansa ...de aceea noi iti spunem de la inceput la ce sa te astepti , voua nu va place ce auziti si asa o sa faceti diabet de suparare .
Din partea mea sa vina toti romanii de acasa , dar eu ca sunt roman numi place sa vad romani pe strazi amarati prin nordul asta : aici nu este franta, nu este italia, nu este anglia , aici e SUEDIA .....si cum este vremea, asa sunt si oamenii .
Ce vrei sa spui cu ,,asistent social '' ? crezi ca sunt asistent social ....loll .....as fi vrut si eu sa muncesc ca altii 8 zile pe luna si sa iau vreo 2000 euro lunar )) dar nu am eu norocul asta .
Eu iti doresc sa ingheti subit cand cobori din autocar , ca oricum cu avionul nu esti in stare sa zbori )
Hai noroc si sanatate .
Ptr. Florin
Te-ai calmat ? "Vendettà" e arma prostilor. Daca cunosti Galatiul, am locuit in cartierul Mazapa. Mult noroc si sanatae.
Liberinue .....
eu sunt brailean , de la oras .
rudele mele sunt si ele prin italia ,,afaceristi '' daca te gandesti la vreo vendeta , sai anunt din timp ..ha ha ha .
hai ca deviem de la subiect , mult noroc si fir intins la termopane .
eu sunt brailean , de la oras .
rudele mele sunt si ele prin italia ,,afaceristi '' daca te gandesti la vreo vendeta , sai anunt din timp ..ha ha ha .
hai ca deviem de la subiect , mult noroc si fir intins la termopane .
Speranta a murit de mult , va hraniti doar cu iluzii ....
Inculpatule , eu am incercat sa te ajut cu informatii . In caz ca nu intelegi ceva romaneste de la mine , iti sugerez din nou sa citesti tot forumul ....poate intelegi si tu ceva despre suedia de astazi cu toate legile pt romani .
Majoritatea dintre voi turistii romani emigranti ati vrea sa auziti numai ce vreti voi , si apoi dupa ce ne imprietenim ...poate va ajutam cu o chirie mai ieftina, adrese-tel pt locuri de munca , o bericica rece suedeza ca suntem cu totii romani , si dupa aceea nu ne mai cunoasteti si ne injurati ca va este greu , pt ca vreti si bani din prima luna pe cand aici muncesti aproape 2 luni si apoi iei salariul .
Si cum au repetat cei batrani pe aici , este normal sa citesti acest forum de unul singur si poate intelegi si tu ceva , sa nu ne mai faci sa repetam , capisci?
Deci sa inteleg , ca tu nu sti ce vrei ......si de cativa ani tot te invarti pe siteurile nordice incercand sa prostesti lumea poate te ajuta , si cand nu iti convine ceea ce iti spun oamenii despre viata si drepturile romanilor prin nord , incepi sa arunci cu noroi . Poti sai vorbesti de rau pe cei care spun de realitate si voua nu va convine , dar sa sti ceva ,, noi am traso pe aici , asa ca voi nu o sa pupati pomana de la noi ''. Se pare ca tu nu esti in stare sa te urnesti din loc, decat daca este ceva sigur . Pt inteligenta ta italiana , nimic nu mai este sigur pe nicaieri . Eu te inteleg ca te.a zapacit criza pe acolo , dar e prea tarziu sa faci avere la suedia , acum fiecare supravietuieste cum poate .
Eu vorbesc de realitatea de aici , si credema sau nu ....tu vei avea o sansa sa te angajezi ca,, termopanist '' cam in 2 -3ani .
Tu esti inteligent rau , nu ai fost in stare sati iei un certificat -diploma in meseria ta , si doar cei care nu stiu .....poti face orice curs in italia de calificare profesionala , dar sti ce ai facut tu ....daca ai avut de munca intrun loc , nici macar nu te.ai deranjat si anii au trecut .
Ai dreptate , toata lumea are o sansa ...de aceea noi iti spunem de la inceput la ce sa te astepti , voua nu va place ce auziti si asa o sa faceti diabet de suparare .
Din partea mea sa vina toti romanii de acasa , dar eu ca sunt roman numi place sa vad romani pe strazi amarati prin nordul asta : aici nu este franta, nu este italia, nu este anglia , aici e SUEDIA .....si cum este vremea, asa sunt si oamenii .
Ce vrei sa spui cu ,,asistent social '' ? crezi ca sunt asistent social ....loll .....as fi vrut si eu sa muncesc ca altii 8 zile pe saptamana si sa iau vreo 2000 euro lunar )) dar nu am eu norocul asta .
Eu iti doresc sa ingheti subit cand cobori din autocar , ca oricum cu avionul nu esti in stare sa zbori )
Hai noroc si sanatate .
Ce vrei sa spui cu ,,asistent social '' ? crezi ca sunt asistent social ....loll .....as fi vrut si eu sa muncesc ca altii 8 zile pe saptamana si sa iau vreo 2000 euro lunar )) dar nu am eu norocul asta .
Hai noroc si sanatate .
Raspund in stil italian lui Florin, si in cel roman Elizei.
Ptr. Eliza.
Multumesc ptr. rindurile prin care incerci sa calmezi apele sau tonul acestei discutii, ceea ce demonstreaza ca ai inteles mai mult decit altii. Cu riscul de a ma repeta, sper ca dialogul nostru va continua. In acest moment insa ma vad pus in situatia de a raspunde acestui "Florin".
Draga Florin.
Am sa incep cu inceputul: nu am venit eu la masa ta, ci tu la a mea. Ma refer la post, daca ma intelegi. Apoi am observat ca spre deosebire de altii (Eliza de exemplu) ai devenit membru al acestui forum in data de 1/11/2011, ceea ce pare ca iti confera dreptul de a te comporta in acest fel. Vrei sa pari o persoana avizata, cind de fapt in marea parte a mesajelor scrise de tine (9 la numar), propozitia pe care o folosesti cel mai des, este aceea de a sfatui pe altii sa citesca mai bine continutul acestui forum, ca si cum toti noi veniti, sint idioti. Sau probabil la tine acasa functioneaza inca principiul ca cine tipa (urla) mai tare, are dreptate? Si cum vrei sa sugerezi ca esti o persoana inteligenta, cred ca nu are sens sa-ti exlic. Cu riscul de a cadea in dizgratie, am sa-ti explic totusi ceva. Stii cum isi delimiteaza ciinii teritoriul ? Urineaza acolo unde cred ei ca poate fi demarcata o granita. Si cum sincer sa fiu ai reusit sa ma enervezi cu propozitia:
Daca te-a emotionat limbajul meu, vreau sa te ajut sa intelegi ca pot fi si vulgar, prost cresut si arogant ca tine. Numai ca nu cred ca o meriti. Cred ca orice persoana are nevoie de o sansa, chiar daca se simte inebunit de Termopane. Ceea ce vreau sa-ti comunic de fapt, este ca ar fi mult mai bine sa-ti revizuesti atitudinea si implicit modul de a scrie persoanelor pe care nu le cunosti si nu te cunosc. Pe intelesul tau, ai face mult mai bine daca te-ai abtine sa intervii cu efuziunile tale acolo unde nu ti-se cer. Adica las-o balta, domnule Asistent Social.
Cu speranta ca ai inteles ceea ce am vrut sa spun, imi doresc ca de aceasta data sa TACI, iar eu iti promit ca voi incerca sa ma lipsesc de prezenta ta inutila.
Multumesc ptr. rindurile prin care incerci sa calmezi apele sau tonul acestei discutii, ceea ce demonstreaza ca ai inteles mai mult decit altii. Cu riscul de a ma repeta, sper ca dialogul nostru va continua. In acest moment insa ma vad pus in situatia de a raspunde acestui "Florin".
Draga Florin.
Am sa incep cu inceputul: nu am venit eu la masa ta, ci tu la a mea. Ma refer la post, daca ma intelegi. Apoi am observat ca spre deosebire de altii (Eliza de exemplu) ai devenit membru al acestui forum in data de 1/11/2011, ceea ce pare ca iti confera dreptul de a te comporta in acest fel. Vrei sa pari o persoana avizata, cind de fapt in marea parte a mesajelor scrise de tine (9 la numar), propozitia pe care o folosesti cel mai des, este aceea de a sfatui pe altii sa citesca mai bine continutul acestui forum, ca si cum toti noi veniti, sint idioti. Sau probabil la tine acasa functioneaza inca principiul ca cine tipa (urla) mai tare, are dreptate? Si cum vrei sa sugerezi ca esti o persoana inteligenta, cred ca nu are sens sa-ti exlic. Cu riscul de a cadea in dizgratie, am sa-ti explic totusi ceva. Stii cum isi delimiteaza ciinii teritoriul ? Urineaza acolo unde cred ei ca poate fi demarcata o granita. Si cum sincer sa fiu ai reusit sa ma enervezi cu propozitia:
... te intreb:1- dece vorbesti la plural si 2- cine te-a invitat sa-mi raspunzi daca te gasesti in starea asta mentala (care sincer sa fiu NU este problema mea) ????? Nu crezi ca ar fi fost mult mai simlu sa-ti vezi de problemele tale? Asa cum am mai spus, pe alte forumuri Nordice (Norvegia, Danemarca si Suedia.se) experientele mele cu "paduchi refacuti" de genul tau, au fost multiple. Iti sugereaza ceva aceste NickName-uri: Vikingul, Lorin, Nemuritorul etc...? Sint acelesi tipuri de persoane ca tine, care vorbesc sau au vorbit, doar de dragul de a vorbi. Ptr. ca apoi cind li s-a raspuns pe masura, au profitat de prietenia cu Admin sau cu Moderatorul forumului respectiv si au luat masuri impotriva mea. In acest caz, sincer sa fiu, putin ma intereseaza, deci ... dragul meu Florin, sfatul meu este sa nu te mai bagi atit in seama, de parca ai fi frumosul satului. Asta ptr. ca nu stiu cum arati. Ar fi trebuit sa scriu. "inteligentul satului" (Apropos: de unde esti, din Romania?), dar este o latura a ta pe care nu prea ai reusit sa o demonstrezi. Cel putin mie."Hai noroc si sanatate , ca ne.ai inebunit cu termopanele ......"
Daca te-a emotionat limbajul meu, vreau sa te ajut sa intelegi ca pot fi si vulgar, prost cresut si arogant ca tine. Numai ca nu cred ca o meriti. Cred ca orice persoana are nevoie de o sansa, chiar daca se simte inebunit de Termopane. Ceea ce vreau sa-ti comunic de fapt, este ca ar fi mult mai bine sa-ti revizuesti atitudinea si implicit modul de a scrie persoanelor pe care nu le cunosti si nu te cunosc. Pe intelesul tau, ai face mult mai bine daca te-ai abtine sa intervii cu efuziunile tale acolo unde nu ti-se cer. Adica las-o balta, domnule Asistent Social.
Cu speranta ca ai inteles ceea ce am vrut sa spun, imi doresc ca de aceasta data sa TACI, iar eu iti promit ca voi incerca sa ma lipsesc de prezenta ta inutila.
Vikingul a inviat
Nasul meu de vulpe batrina a adulmecat revenirea Vikingului brailean pe forum. A reinviat sub numele de utilizator Florin. Usor de mirosit, acelasi negativist, nimic nu este posibil. Mah Vikingule, fratioare, n-ai mai avansat deloc in afara de permisele tale de rezidenta ....skaffa ett liv .
1parazit- membru veteran
- Numarul mesajelor : 59
Data de inscriere : 06/07/2009
Localizare : dupa blocuri
Oameni buni, nu stiu ce aveti cu saracul Vikungul:) posibil ca foloseste uneori un limbaj mai ciudat, dar in general spune lucrurilor pe nume, despre viata din Suedia. Posibil ca multi romani "cu figuri in cap" se cred ca sunt deja suedezi sau ca au luat pe Dumnezeu de picior si nu sunt nici pe departe ceea ce ar trebui sa fie. Dar ce sa faci, asta e romanul nostru, a fost, este si va ramane la fel. Sa isi schimbe mentalitatea e greu sau imposibil pt marea majoritate care traiesc de o viata prin "afara", tot nu reusesc sa se integreze total in alta societate. Asa ca lasati ca fiecare sa isi spuna pararea pe acest forum, de aceea e forum si nu-l mai atacati pe Vikingul.
dady3_0- membru veteran
- Numarul mesajelor : 51
Data de inscriere : 18/08/2010
Blizzard ....parca veneai in dec aici in suedia , ce s.a intamplat?
si acum unde esti , ca m.ai ametit , in suedia sau anglia ?
cat te.ai chinuit sa inveti suedeza , ai obosit acum ?
asculta aici la fratele zis Vikingul , ai facut o alegere buna si daca este contract ...este si mai bine . sa ma tii la curent pe privat pe unde esti, ca venim sa o vedem pe hoasca aia de regina in curand , ne este dor de ea .
sa traiti bine . www.romani-online.co.uk in caz ca vrei sa mai aflii de alte drepturi. baftos
si acum unde esti , ca m.ai ametit , in suedia sau anglia ?
cat te.ai chinuit sa inveti suedeza , ai obosit acum ?
asculta aici la fratele zis Vikingul , ai facut o alegere buna si daca este contract ...este si mai bine . sa ma tii la curent pe privat pe unde esti, ca venim sa o vedem pe hoasca aia de regina in curand , ne este dor de ea .
sa traiti bine . www.romani-online.co.uk in caz ca vrei sa mai aflii de alte drepturi. baftos
VIKINGUL- membru senior
- Numarul mesajelor : 72
Data de inscriere : 09/06/2009
Am renuntat !
Viking-ule ai avut dreptate cu UK-ul. Acolo am plecat. S-a cam schimbat treaba prin Suedia si nu vreau sa chinuim copilul. Am reusit sa plecam pe contract in UK si spe sa fie OK. Mai scriu!
blizzard- membru
- Numarul mesajelor : 15
Data de inscriere : 11/08/2010
Varsta : 48
Localizare : Alba Iulia
sa traiti bine ....
Ultima editare efectuata de catre VIKINGUL in Vin Oct 15, 2010 9:23 am, editata de 1 ori
VIKINGUL- membru senior
Ba frate Vikingule, nu cumva videoclipurile tale sunt varianta post-mortem a Marelui festival national "Cintarea Romaniei" ?
Ba frate Viking eu deacilea vin:
Daca-i prea greu de digerat textul pot sa-ti recomand ceva mai usor, sunt sigur ca ai sa te regasesti in videoclipul asta, ai tot ce-ti doreste inimioara acolo inclusiv gratarul si lada de bere.
Haideeeee Gutaaa.... de la 1parazit pentru fratele meu Vikingul...fara numar...
Sa traiesti mishto Vikingule Baro ! Te Aven Bahtale!
Ba frate Viking eu deacilea vin:
Daca-i prea greu de digerat textul pot sa-ti recomand ceva mai usor, sunt sigur ca ai sa te regasesti in videoclipul asta, ai tot ce-ti doreste inimioara acolo inclusiv gratarul si lada de bere.
Haideeeee Gutaaa.... de la 1parazit pentru fratele meu Vikingul...fara numar...
Sa traiesti mishto Vikingule Baro ! Te Aven Bahtale!
1parazit- membru veteran
https://www.youtube.com/user/comedis2#p/a/u/1/924nfz7E-Tc
sa nu uitati de unde ati plecat , , sau o sa va haleasca sistemu suedez nou venit la putere.....haoulesss baoleeuusss
VIKINGUL- membru senior
Ultima editare efectuata de catre VIKINGUL in Vin Oct 15, 2010 9:24 am, editata de 4 ori
VIKINGUL- membru senior
Barosane cred ca esti la capitolu "amintiri din copilarie". A ta evident.parazitule, in viata ta nu s.a schimbat nimik de cand esti in suedia , inca te crezi acolo in satu'tau unde ciordeai cirese de la oameni batrani , si faceai dus la garla plina de gaste ......
Cind iti citesc rindurile simt cum renaste sentimentul national. Pacat ca e vorba de o alta tare si eu nu sint rational.vezi ca asculti prea mult rap romanesc gen: parazitii .......revinoti baiatule , aici esti halit de talibani .
sti de ce am facut videouri.le ? sami arat mandria mea de roman , asa plesnea mandria in mine si am demonstrat ca pot si eu : sa halesc bine Smile)))
Fii mindru Barosane! Oricum orgasm la vederea passului romanesc o au doar vamesii din Talibania africana, pentru aia esti un adevarat centaur. Aici trebuie sa prestezi frate, nu ajunge sa fii doar alb. Oricum nu e meritul tau personal ca esti alb, n-ai facut nimic = n-ai cu ce sa ne incinti.
Sa-ti traiasca familia Vikingule Baro !
1parazit- membru veteran
parazitule, in viata ta nu s.a schimbat nimik de cand esti in suedia , inca te crezi acolo in satu'tau unde ciordeai cirese de la oameni batrani .
Ultima editare efectuata de catre VIKINGUL in Vin Oct 15, 2010 9:24 am, editata de 1 ori
VIKINGUL- membru senior
Bai Vikingule , esti tare nene, ti-au dat astia de la redactie lebensraum, un forum intreg numai pentru tine, cre ca ai blat cu sectoristul !
1parazit- membru veteran
Redactia suediainfo.se , am dato in insulina ...sau nu mai vad eu bine ?
cand am inceput eu postul asta ???
subiectele erau de pe alt post si au ajuns aici . e de vina sistemu taliban din suedia???
cand am inceput eu postul asta ???
subiectele erau de pe alt post si au ajuns aici . e de vina sistemu taliban din suedia???
VIKINGUL- membru senior
Don Brigadir , respectele mele .
cat timp vor exista talibani in cartieru unde locuiesc , vor fi si pesti in balta mea ,,dunarea mika '' de la capatu liniei rosii din ferentari din suedia , unde supravietuiesc eu .
cat timp vor exista talibani in cartieru unde locuiesc , vor fi si pesti in balta mea ,,dunarea mika '' de la capatu liniei rosii din ferentari din suedia , unde supravietuiesc eu .
VIKINGUL- membru senior
Parazitule , ai dat in boala lu horia de la cancan-suedia.se ???
Sorine tata , nu sunt pe social .....dar daca mai stau mult prin suedia , devin taliban , ma fac muslim , fac vreo 10 puradei maro si atunci aplic sigur de social .....dar chestia asta o sa fie doar ,, on my death body '' )))
ce viata la suedia anu asta in vara , somn , haleu si pescuit . medicul meu taliban mi.a sugerat sa tin o dieta , ca altfel o sa fiu expert in diabet ....ultima faza care am auzito de la el : daca stai aici vreo 10 ani , sigur faci diabet 100% numai de la stress si suparare . eu m.am speriat rau si am spus ca am sa ma mai gandesc la oferta )))
sa traiti bine .
Sorine tata , nu sunt pe social .....dar daca mai stau mult prin suedia , devin taliban , ma fac muslim , fac vreo 10 puradei maro si atunci aplic sigur de social .....dar chestia asta o sa fie doar ,, on my death body '' )))
ce viata la suedia anu asta in vara , somn , haleu si pescuit . medicul meu taliban mi.a sugerat sa tin o dieta , ca altfel o sa fiu expert in diabet ....ultima faza care am auzito de la el : daca stai aici vreo 10 ani , sigur faci diabet 100% numai de la stress si suparare . eu m.am speriat rau si am spus ca am sa ma mai gandesc la oferta )))
sa traiti bine .
VIKINGUL- membru senior
Sa-ti traiasca familia Vikingule Barosan !
1parazit- membru veteran
Adevarat Sorine... Vikingul se descurca. Deh... pana are balta peste...
Totusi treaba cu grilul pe balcon e tare:) Maine poimaine il vedem ca-si face wook pe balcon cu ceaunul de la antena parabolica
Eheee Vikingule pescar si eu tot la Dunare stau la oras nu la sat ...da sunt ''navetist'' prin Suedia de vreo trei ani ...uite ca beau si bere nu numai limonada deh fost sportiv ...da uite aici la Malmö imi fac veacul dar nu pe social ...ce dau astia social nici de tzigari nu itzi ajunge ...zici ca te-ai indragostit din nou ?...pai voi brailenii suntetzi iubaretzi ...lasa ca usor,usor vine si pensia.
sorin32- membru
- Numarul mesajelor : 6
Data de inscriere : 06/08/2009
am slabit vreo 20 kg ca m.am indragostit din nou , vai si amar
sorine, ce bine iti sta in poza .....te aflii cumva la tine in sat asteptand rata ? sau prin suedia , calator emigrant? noroc ca ai limonada , ca altfel lesinai de sete )
sa traiesti bine
sorine, ce bine iti sta in poza .....te aflii cumva la tine in sat asteptand rata ? sau prin suedia , calator emigrant? noroc ca ai limonada , ca altfel lesinai de sete )
sa traiesti bine
VIKINGUL- membru senior
hola sorine .
postam si aici clipurile mele de vedeta a la stockholm , dar nu am reusit .
Brigadir , stie ca eu ma descurc.......cuvantul ,,smecher ''nu exista in Suedia .
daca are omu ce hali si vrea sa arate cum se ospateaza , burtica lui este cea mai fericita .
daca ma mananca aici palma stanga , apar banii de social in cont din nou
postam si aici clipurile mele de vedeta a la stockholm , dar nu am reusit .
Brigadir , stie ca eu ma descurc.......cuvantul ,,smecher ''nu exista in Suedia .
daca are omu ce hali si vrea sa arate cum se ospateaza , burtica lui este cea mai fericita .
daca ma mananca aici palma stanga , apar banii de social in cont din nou
VIKINGUL- membru senior
hej
Vikingule nu ai postat aici clip-ul ala cand faci tu gratar pe balcon la Stockholm sa vada si Brigadir ce smecher esti tu sa moara dusmanii de necaz...cu greutatea cum stai ?....oricum pe la Romanika daca esti gras asta e semnul prosperitatzii ...ce zici daca te mananca palma stanga primesti bani?
sorin32- membru
- Numarul mesajelor : 6
Data de inscriere : 06/08/2009
Gogule , pt ca esti un las si iti place sa vb mult si prost oriunde te duci .....mai bine te retragi la polu nord sa vb cu pinguinii
VIKINGUL- membru senior
i
In rest nu raspund la provocari gen smardoi de cartier "De ce te uiti urit la mine ?"
Ce anume? Tu ai scris singur pe forum situatia ta juridica in Suedia.iar vorbesti in plus la adresa mea
In rest nu raspund la provocari gen smardoi de cartier "De ce te uiti urit la mine ?"
costel igorov- membru senior
- Numarul mesajelor : 93
Data de inscriere : 23/12/2009
Costita , tu cumva ai facut practica la talibani si ti.au cerut permis de uppehållsrätt ? de ce induci omul in eroare ?? Pedro nu te lua dupa tradatorii rusnaci , intreaba personal ce am scris eu aici si vei afla ca asa se procedeaza.
Costita ....iar vorbesti in plus la adresa mea , se pare ca am halit amandoi la oala de talibani nu ? mai lucrezi la negru pt un korkov?
Costita ....iar vorbesti in plus la adresa mea , se pare ca am halit amandoi la oala de talibani nu ? mai lucrezi la negru pt un korkov?
VIKINGUL- membru senior
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|
Mar Iul 10, 2018 9:03 am Scris de haiku
» Fanfare Ciocarlia in concert la Stockholm pe 15 iulie 2018
Mier Iul 04, 2018 1:21 am Scris de cocoshel
» Numere personale in Suedia (personnummer)
Joi Noi 30, 2017 2:24 am Scris de Roxyrox
» Şcolarizare/perfecţionare angajat
Sam Oct 14, 2017 7:16 am Scris de costel igorov
» Locuri de munca Suedia
Lun Sept 11, 2017 5:34 am Scris de mihaelaiosip
» Caut chirie in Goteorg
Dum Iul 23, 2017 4:10 am Scris de fratilaalex
» Infiintare firma.
Vin Iul 07, 2017 6:00 pm Scris de marcellmc
» Emigrare in Suedia? Informatii si discutii pro si contra.
Lun Apr 10, 2017 4:53 am Scris de 1parazit
» autoturism inmatriculat in Romania
Dum Mar 26, 2017 12:24 am Scris de megan6X