Căutare
Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 1 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 1 Vizitator Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 160, Sam Oct 05, 2024 1:24 pm
Reclama ta aici
Coltul "transportatorului de persoaane si marfa" Cristi Iacob din Botosani
4 participanți
Pagina 1 din 1
Re: Coltul "transportatorului de persoaane si marfa" Cristi Iacob din Botosani
Nu vom sterge nimic din acest topic. Nu stim cine a scris mesajele, dar am putut constata, prin uneltele administratorului (adresa MAC si IP), ca mesajele gen reclama-spam si mesaje-injuraturi au fost trimise de la acelasi calculator. Am avut onoarea sa te cunoastem suficient. Punct !
Pentru domnul administrator
Buna ziua. Am rugamintea sa stergeti numele meu, poza si eventual acele mesaje care nu-mi apartin. Nu ma cunoasteti si nici nu stiti ce fel de om sant, nu imi sta in caracter sa fac asemenea chestii. Credeti ca am investit atat de mult in traseul acesta ca sa pierd din cauza unor nimicuri ? va garantez 100 % ca nu sant postarile mele, deci nu-mi apartin si din aces motiv insist sa stergeti... Multumesc pentru intelegere. o zi buna
transportbergenstavanger- Membru nou
- Numarul mesajelor : 1
Data de inscriere : 06/08/2013
Nu am nimic de castigat din interventia mea, dar Cristi Iacob a lucrat pentru mine si nu ma pot plange. Ce am vorbit - si scris - aia a facut, iar pretul a fost ok.
Cand am colaborat erau 2 baieti pe masina, eu am vorbit cu Cristi Iacob. Pe celalalt baiat nu stiu cum il chema, dar era mai iute (ca sa zic asa) la manie si repede aprinzator... Am trimis o masina in Suedia, si la incarcare colegul lui Cristi mai avea putin si-mi spunea cate ceva de dulce, pentru ca m-am asigurat ca totul e ok.
Nu stiu care din cei 2 a trimis mesajele de mai sus, insa Cristi nu mi-a lasat impresia asta. Mai degraba impresia a fost de baiat muncitor care incearca sa-si castige painea in transport.
Cand am colaborat erau 2 baieti pe masina, eu am vorbit cu Cristi Iacob. Pe celalalt baiat nu stiu cum il chema, dar era mai iute (ca sa zic asa) la manie si repede aprinzator... Am trimis o masina in Suedia, si la incarcare colegul lui Cristi mai avea putin si-mi spunea cate ceva de dulce, pentru ca m-am asigurat ca totul e ok.
Nu stiu care din cei 2 a trimis mesajele de mai sus, insa Cristi nu mi-a lasat impresia asta. Mai degraba impresia a fost de baiat muncitor care incearca sa-si castige painea in transport.
florins- membru senior
- Numarul mesajelor : 79
Data de inscriere : 08/05/2011
Localizare : Linneryd
Interesanta reactie a indivizilor suparati pe lumea asta:)))
Reactie tipica a spamerului cocalar - a se traduce: "mic intreprinzator roman"... (mic si cretin)
Unii platesc reclama la greu ca sa reuseasca in afaceri iar altii si-o fac cu japca si... daca nu esti de acord cu ei te mai si injura.
Cam asa sunt si serviciile pe care le presteaza. Probabil ca-si iau clientii si la bataie daca nu le convine ceva. Decat cu o firma din asta de transport mai bine sa mergi pe jos.
Reactie tipica a spamerului cocalar - a se traduce: "mic intreprinzator roman"... (mic si cretin)
Unii platesc reclama la greu ca sa reuseasca in afaceri iar altii si-o fac cu japca si... daca nu esti de acord cu ei te mai si injura.
Cam asa sunt si serviciile pe care le presteaza. Probabil ca-si iau clientii si la bataie daca nu le convine ceva. Decat cu o firma din asta de transport mai bine sa mergi pe jos.
Utilizatorul alup igus a fost radiat din registru, apare in continuare ca vizitator.
Coltul "transportatorului de persoaane si marfa" Cristi Iacob din Botosani
In noiembrie 2012 a aparut pe forumul SuediaInfo un mesaj reclama in care utilizatorul cristiiacob a postat o oferta de servicii de transport persoane, marfa, pachete, colete etc pe relatia Suedia- Romania si Romania-Suedia. Reclama pe forumul SuediaInfo necesita aprobarea administratorilor forumului si evident ca nu este gratuita. Neajungind la o intelegere in acest sens cu “firma” de transport am sters mesajul-reclama. “Firma” de transport nu a acceptat acest lucru si a continuat regulat cu mesaje-reclama, sterse regulat de catre administratori. Ca represalii la stergerea mesajelor, de la aceasi adresa de IP a “firmei” , astazi a aparut un nou utilizator alup igus (inteligent si inventiv tipul, nu?) si ne-a onorat cu citeva postari pe care le puteti citi mai jos.
In urma unor cercetari sumare am putut constata ca “firma” de transport de fapt nu este inregistrata legal nicaieri (nu exista legal), nu exista licente si autorizatii de transport si evident ca marfa transportata nu poate fi asigurata. Concluziile le lasam la aprecierea membrilor si cititorilor forumului. Reclamatiile clientilor acestei "firme" vor fi tratate probabil cu aceleasi represalii la care a fost supus si forumul SuediaInfo
Avem si o fotografie si ceva numere de telefoane a “transportatorului” Crisi Iacob din Botosani
0040xxxx57008
0040xxxx92332
0046xxxx86234
004915xxxx76151
[url=<a href=https://servimg.com/view/13839281/36 src=https://i.servimg.com/u/f11/13/83/92/81/th/masini10.jpg][/url]
In urma unor cercetari sumare am putut constata ca “firma” de transport de fapt nu este inregistrata legal nicaieri (nu exista legal), nu exista licente si autorizatii de transport si evident ca marfa transportata nu poate fi asigurata. Concluziile le lasam la aprecierea membrilor si cititorilor forumului. Reclamatiile clientilor acestei "firme" vor fi tratate probabil cu aceleasi represalii la care a fost supus si forumul SuediaInfo
Avem si o fotografie si ceva numere de telefoane a “transportatorului” Crisi Iacob din Botosani
0040xxxx57008
0040xxxx92332
0046xxxx86234
004915xxxx76151
[url=<a href=https://servimg.com/view/13839281/36 src=https://i.servimg.com/u/f11/13/83/92/81/th/masini10.jpg][/url]
administrator
D-le adm. Ai putea sa sugi PULA?????????? Intrebare de baraj... De fapt noi toti stim ca o sugi
Vizitato- Vizitator
Vizitato- Vizitator
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mar Iul 10, 2018 9:03 am Scris de haiku
» Fanfare Ciocarlia in concert la Stockholm pe 15 iulie 2018
Mier Iul 04, 2018 1:21 am Scris de cocoshel
» Numere personale in Suedia (personnummer)
Joi Noi 30, 2017 2:24 am Scris de Roxyrox
» Şcolarizare/perfecţionare angajat
Sam Oct 14, 2017 7:16 am Scris de costel igorov
» Locuri de munca Suedia
Lun Sept 11, 2017 5:34 am Scris de mihaelaiosip
» Caut chirie in Goteorg
Dum Iul 23, 2017 4:10 am Scris de fratilaalex
» Infiintare firma.
Vin Iul 07, 2017 6:00 pm Scris de marcellmc
» Emigrare in Suedia? Informatii si discutii pro si contra.
Lun Apr 10, 2017 4:53 am Scris de 1parazit
» autoturism inmatriculat in Romania
Dum Mar 26, 2017 12:24 am Scris de megan6X