Forum Suedia Info
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Ultimele subiecte
» Impozitarea in Suedia
Subventia pentru locuinta Bostadsbidrag EmptyMar Iul 10, 2018 9:03 am Scris de haiku

» Fanfare Ciocarlia in concert la Stockholm pe 15 iulie 2018
Subventia pentru locuinta Bostadsbidrag EmptyMier Iul 04, 2018 1:21 am Scris de cocoshel

» Numere personale in Suedia (personnummer)
Subventia pentru locuinta Bostadsbidrag EmptyJoi Noi 30, 2017 2:24 am Scris de Roxyrox

» Şcolarizare/perfecţionare angajat
Subventia pentru locuinta Bostadsbidrag EmptySam Oct 14, 2017 7:16 am Scris de costel igorov

» Locuri de munca Suedia
Subventia pentru locuinta Bostadsbidrag EmptyLun Sept 11, 2017 5:34 am Scris de mihaelaiosip

» Caut chirie in Goteorg
Subventia pentru locuinta Bostadsbidrag EmptyDum Iul 23, 2017 4:10 am Scris de fratilaalex

» Infiintare firma.
Subventia pentru locuinta Bostadsbidrag EmptyVin Iul 07, 2017 6:00 pm Scris de marcellmc

» Emigrare in Suedia? Informatii si discutii pro si contra.
Subventia pentru locuinta Bostadsbidrag EmptyLun Apr 10, 2017 4:53 am Scris de 1parazit

» autoturism inmatriculat in Romania
Subventia pentru locuinta Bostadsbidrag EmptyDum Mar 26, 2017 12:24 am Scris de megan6X

Cine este conectat?
În total sunt 13 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 13 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectați a fost de 160, Sam Oct 05, 2024 1:24 pm
Reclama ta aici

Subventia pentru locuinta Bostadsbidrag

4 participanți

In jos

Subventia pentru locuinta Bostadsbidrag Empty Re: Subventia pentru locuinta Bostadsbidrag

Mesaj  cocoshel Mar Dec 23, 2014 1:49 pm

Aceasta subventie se poate acorda tinerilor sub 29 de ani si familiilor cu copii sub 18 ani. Poti obtine subventia si daca locuiesti intr-un apartament proprietate dar vei primi subventia doar pentru taxa lunara pe care o platesti asociatiei de proprietari. Poti verifica foarte simplu aici daca ai dreptul la subventie:

https://www.forsakringskassan.se/wps/portal/privatpers/kassakollen

Toate cele bune!
cocoshel
cocoshel
Admin

Numarul mesajelor : 372
Data de inscriere : 29/04/2009
Localizare : Stockholm

Sus In jos

Subventia pentru locuinta Bostadsbidrag Empty ????

Mesaj  Milady Lun Dec 22, 2014 7:21 am

Milady a scris:
cocoshel a scris:Bostadsbidrag este o subventie pentru persoanele cu resurse mici si nu o cheltuiala deductibila din venit sau impozit pentru persoane private. In cazul intreprinzatorilor mici se poate deduce o mica parte.
Această subvenţie se acordă familiilor care anterior naşterii copiilor şi-au cumpărat prin credit pe termen lung  un imobil , dar prin creşterea familiei, venitul pe membru de familie a scăzut sub 3500 sek?

Milady
membru
membru

Numarul mesajelor : 8
Data de inscriere : 20/08/2012

Sus In jos

Subventia pentru locuinta Bostadsbidrag Empty Re: Subventia pentru locuinta Bostadsbidrag

Mesaj  Milady Lun Dec 22, 2014 7:14 am

cocoshel a scris:Bostadsbidrag este o subventie pentru persoanele cu resurse mici si nu o cheltuiala deductibila din venit sau impozit pentru persoane private. In cazul intreprinzatorilor mici se poate deduce o mica parte.

Milady
membru
membru

Numarul mesajelor : 8
Data de inscriere : 20/08/2012

Sus In jos

Mesaj  cocoshel Dum Apr 06, 2014 11:25 am

Bostadsbidrag este o subventie pentru persoanele cu resurse mici si nu o cheltuiala deductibila din venit sau impozit pentru persoane private. In cazul intreprinzatorilor mici se poate deduce o mica parte.
cocoshel
cocoshel
Admin

Numarul mesajelor : 372
Data de inscriere : 29/04/2009
Localizare : Stockholm

Sus In jos

Mesaj  atdana Sam Apr 05, 2014 11:22 pm

Eu nu vreau subventie. Eu platesc chirie si daca , acum cand am primit declaratia de skatt pe anul trecut este o rubrica unde pot scrie suma ca sa pot recupera ceva din ce am platit la chirie anul trecut. Ms mult de promtitudine

atdana
Membru nou
Membru nou

Numarul mesajelor : 3
Data de inscriere : 05/04/2014

Sus In jos

Subventia pentru locuinta Bostadsbidrag Empty Declaratie la skatteverket pentru Casa inchiriata

Mesaj  atdana Sam Apr 05, 2014 2:10 am

Buna,
Platesc chirie lunara la un suedez . Pot sa declar la scatteverket in 2014 si sa recuperez o suma de bani pe care am platit- o anul trecut?Multumesc

atdana
Membru nou
Membru nou

Numarul mesajelor : 3
Data de inscriere : 05/04/2014

Sus In jos

Subventia pentru locuinta Bostadsbidrag Empty Subventia pentru locuinta Bostadsbidrag

Mesaj  florins Joi Dec 06, 2012 10:20 am

ce-i subventia de locuinta? cine o poate solicita?
florins
florins
membru senior
membru senior

Numarul mesajelor : 79
Data de inscriere : 08/05/2011
Localizare : Linneryd

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum