Căutare
Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 1 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 1 Vizitator Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 160, Sam Oct 05, 2024 1:24 pm
Reclama ta aici
Atestat sofer profesionist
2 participanți
Pagina 1 din 1
Re: Atestat sofer profesionist
Poti sa conduci cu permisul romanesc, tahograful digital romanesc si atestatul de sofer profesionist romanesc in Suedia toata viata daca ai tu chef, inclusiv ca angajat al unui transportator suedez. Daca vea muschiul tau, nu-i bai, poti sa le schimbi in certificate si permise suedeze.
Ai sa intilnesti politisti care nu cunosc legea si ti-or spune ca tre sa le schimbi dupa cel mult un an de cind esti in Suedia. Spune-i verde in fata ca este cam incompetent si sa-l sune pe sefu care stie mai bine ce si cum cu permisele dintr-o tara EU. Sa vezi ce te distrezi, eu am incercat , eram prea frustrat cind am venit in Suedia pe sefii de post si sectoristii din Romanica care o fac pe agentii de circulatie numa ca sa le dai spaga . Politistii de aici sunt chiar Ok si merita tot respectul n-are nimeni nimic cu tine daca esti corect si chiar sunt foarte indulgenti daca ai gresit si simt ei ca n-ai stiut legea si esti sincer.
Tot ce ti-am scris stiu din proprie experienta.
Ai sa intilnesti politisti care nu cunosc legea si ti-or spune ca tre sa le schimbi dupa cel mult un an de cind esti in Suedia. Spune-i verde in fata ca este cam incompetent si sa-l sune pe sefu care stie mai bine ce si cum cu permisele dintr-o tara EU. Sa vezi ce te distrezi, eu am incercat , eram prea frustrat cind am venit in Suedia pe sefii de post si sectoristii din Romanica care o fac pe agentii de circulatie numa ca sa le dai spaga . Politistii de aici sunt chiar Ok si merita tot respectul n-are nimeni nimic cu tine daca esti corect si chiar sunt foarte indulgenti daca ai gresit si simt ei ca n-ai stiut legea si esti sincer.
Tot ce ti-am scris stiu din proprie experienta.
gigi becali- membru
- Numarul mesajelor : 9
Data de inscriere : 25/08/2010
Atestat sofer profesionist
Salut,
As dori, va rog, sa ma ajutati cu o informatie in legatura cu atestatul de sofer profesionist obtinut in Romania: in speta, care este procedura dupa ajungerea in Suedia >>> se preschimba ca si permisul auto?? Cum se procedeaza cu cartela tahograf obtinuta in Romania>>> se preschimba odata cu permisul auto?
Va multumesc.
As dori, va rog, sa ma ajutati cu o informatie in legatura cu atestatul de sofer profesionist obtinut in Romania: in speta, care este procedura dupa ajungerea in Suedia >>> se preschimba ca si permisul auto?? Cum se procedeaza cu cartela tahograf obtinuta in Romania>>> se preschimba odata cu permisul auto?
Va multumesc.
bogdanpalea- Membru nou
- Numarul mesajelor : 4
Data de inscriere : 07/11/2012
Varsta : 47
Localizare : Bucuresti si Kristianstad
Subiecte similare
» sofer in suedia
» Coltul Vikingului de la Braila
» Colaborare sofer taxi
» Caut loc de munca in Suedia
» Coltul Vikingului de la Braila
» Colaborare sofer taxi
» Caut loc de munca in Suedia
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mar Iul 10, 2018 9:03 am Scris de haiku
» Fanfare Ciocarlia in concert la Stockholm pe 15 iulie 2018
Mier Iul 04, 2018 1:21 am Scris de cocoshel
» Numere personale in Suedia (personnummer)
Joi Noi 30, 2017 2:24 am Scris de Roxyrox
» Şcolarizare/perfecţionare angajat
Sam Oct 14, 2017 7:16 am Scris de costel igorov
» Locuri de munca Suedia
Lun Sept 11, 2017 5:34 am Scris de mihaelaiosip
» Caut chirie in Goteorg
Dum Iul 23, 2017 4:10 am Scris de fratilaalex
» Infiintare firma.
Vin Iul 07, 2017 6:00 pm Scris de marcellmc
» Emigrare in Suedia? Informatii si discutii pro si contra.
Lun Apr 10, 2017 4:53 am Scris de 1parazit
» autoturism inmatriculat in Romania
Dum Mar 26, 2017 12:24 am Scris de megan6X