Forum Suedia Info
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Ultimele subiecte
» Impozitarea in Suedia
Canale TV din Romania prin IPTV ( televiziune prin internet ) ? EmptyMar Iul 10, 2018 9:03 am Scris de haiku

» Fanfare Ciocarlia in concert la Stockholm pe 15 iulie 2018
Canale TV din Romania prin IPTV ( televiziune prin internet ) ? EmptyMier Iul 04, 2018 1:21 am Scris de cocoshel

» Numere personale in Suedia (personnummer)
Canale TV din Romania prin IPTV ( televiziune prin internet ) ? EmptyJoi Noi 30, 2017 2:24 am Scris de Roxyrox

» Şcolarizare/perfecţionare angajat
Canale TV din Romania prin IPTV ( televiziune prin internet ) ? EmptySam Oct 14, 2017 7:16 am Scris de costel igorov

» Locuri de munca Suedia
Canale TV din Romania prin IPTV ( televiziune prin internet ) ? EmptyLun Sept 11, 2017 5:34 am Scris de mihaelaiosip

» Caut chirie in Goteorg
Canale TV din Romania prin IPTV ( televiziune prin internet ) ? EmptyDum Iul 23, 2017 4:10 am Scris de fratilaalex

» Infiintare firma.
Canale TV din Romania prin IPTV ( televiziune prin internet ) ? EmptyVin Iul 07, 2017 6:00 pm Scris de marcellmc

» Emigrare in Suedia? Informatii si discutii pro si contra.
Canale TV din Romania prin IPTV ( televiziune prin internet ) ? EmptyLun Apr 10, 2017 4:53 am Scris de 1parazit

» autoturism inmatriculat in Romania
Canale TV din Romania prin IPTV ( televiziune prin internet ) ? EmptyDum Mar 26, 2017 12:24 am Scris de megan6X

Cine este conectat?
În total sunt 1 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 1 Vizitator

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectați a fost de 160, Sam Oct 05, 2024 1:24 pm
Reclama ta aici

Canale TV din Romania prin IPTV ( televiziune prin internet ) ?

3 participanți

In jos

Canale TV din Romania prin IPTV ( televiziune prin internet ) ? Empty Re: Canale TV din Romania prin IPTV ( televiziune prin internet ) ?

Mesaj  1parazit Mier Iul 20, 2016 2:04 pm

Da, da da,......
In aceiasi zi avem doi membri noi, un nou topic deschis in aceiasi zi. Primul nou membru pune intrebarile si, surpriza, al doilea nou mebru are deja raspunsul in decurs de 24 de minute. Primul nou membru, baiat politicos, multumeste in interval de 5 minute.
Pe cine vreti voi sa prostiti ? Nici macar nu ma obosesc sa deschid linkurile, reclama si manipulare de 2 lei.
1parazit
1parazit
membru veteran
membru veteran

Numarul mesajelor : 59
Data de inscriere : 06/07/2009
Localizare : dupa blocuri

Sus In jos

Canale TV din Romania prin IPTV ( televiziune prin internet ) ? Empty multumesc fred2016

Mesaj  sueduser Lun Iul 18, 2016 11:25 pm

iti multumesc mult
fred2016 pentru ajutorul tau

o sa ii contactez si va tin la curent cu ce am rezolvat
multumesc inca o data .

sueduser
Membru nou
Membru nou

Numarul mesajelor : 2
Data de inscriere : 18/07/2016

Sus In jos

Canale TV din Romania prin IPTV ( televiziune prin internet ) ? Empty o posibila rezolvare

Mesaj  fred2016 Lun Iul 18, 2016 11:19 pm

noroc
sueduser

uite , aici

https://www.youtube.com/watch?v=XGdoWicpex0
sau
https://www.youtube.com/watch?v=SllDOyc3vYI
sau
https://www.youtube.com/watch?v=Fm22pDcWSwE

ai vazut clipurile ?
contacteaza pe cei care au pus acele clipuri ( sunt niste adrese de contact acolo )
si vorbeste cu ei ... poate , rezolvi .

noroc !!

fred2016
Membru nou
Membru nou

Numarul mesajelor : 1

Sus In jos

Canale TV din Romania prin IPTV ( televiziune prin internet ) ? Empty Canale TV din Romania prin IPTV ( televiziune prin internet ) ?

Mesaj  sueduser Lun Iul 18, 2016 10:55 pm

Buna ziua
si
bine v am gasit ,

rog colegii daca stiu ceva , daca folosesc , daca se poate viziona canale TV din Romania
prin IPTV , aici in Suedia ?

Multumesc frumos , in avans celor care vor binevoi sa imi dea informatii legate de subiect .

sueduser
Membru nou
Membru nou

Numarul mesajelor : 2

Sus In jos

Canale TV din Romania prin IPTV ( televiziune prin internet ) ? Empty Re: Canale TV din Romania prin IPTV ( televiziune prin internet ) ?

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum