Forum Suedia Info
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Ultimele subiecte
» Impozitarea in Suedia
Cu cine ati votat la alegerile locale si generale din 19 septembrie 2010 EmptyMar Iul 10, 2018 9:03 am Scris de haiku

» Fanfare Ciocarlia in concert la Stockholm pe 15 iulie 2018
Cu cine ati votat la alegerile locale si generale din 19 septembrie 2010 EmptyMier Iul 04, 2018 1:21 am Scris de cocoshel

» Numere personale in Suedia (personnummer)
Cu cine ati votat la alegerile locale si generale din 19 septembrie 2010 EmptyJoi Noi 30, 2017 2:24 am Scris de Roxyrox

» Şcolarizare/perfecţionare angajat
Cu cine ati votat la alegerile locale si generale din 19 septembrie 2010 EmptySam Oct 14, 2017 7:16 am Scris de costel igorov

» Locuri de munca Suedia
Cu cine ati votat la alegerile locale si generale din 19 septembrie 2010 EmptyLun Sept 11, 2017 5:34 am Scris de mihaelaiosip

» Caut chirie in Goteorg
Cu cine ati votat la alegerile locale si generale din 19 septembrie 2010 EmptyDum Iul 23, 2017 4:10 am Scris de fratilaalex

» Infiintare firma.
Cu cine ati votat la alegerile locale si generale din 19 septembrie 2010 EmptyVin Iul 07, 2017 6:00 pm Scris de marcellmc

» Emigrare in Suedia? Informatii si discutii pro si contra.
Cu cine ati votat la alegerile locale si generale din 19 septembrie 2010 EmptyLun Apr 10, 2017 4:53 am Scris de 1parazit

» autoturism inmatriculat in Romania
Cu cine ati votat la alegerile locale si generale din 19 septembrie 2010 EmptyDum Mar 26, 2017 12:24 am Scris de megan6X

Cine este conectat?
În total sunt 2 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 2 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectați a fost de 160, Sam Oct 05, 2024 1:24 pm
Reclama ta aici

Cu cine ati votat la alegerile locale si generale din 19 septembrie 2010

5 participanți

In jos

Cu cine votati la alegerile locale si generale din 19 septembrie 2010

Cu cine ati votat la alegerile locale si generale din 19 septembrie 2010 I_vote_lcap25%Cu cine ati votat la alegerile locale si generale din 19 septembrie 2010 I_vote_rcap 25% 
[ 3 ]
Cu cine ati votat la alegerile locale si generale din 19 septembrie 2010 I_vote_lcap42%Cu cine ati votat la alegerile locale si generale din 19 septembrie 2010 I_vote_rcap 42% 
[ 5 ]
Cu cine ati votat la alegerile locale si generale din 19 septembrie 2010 I_vote_lcap0%Cu cine ati votat la alegerile locale si generale din 19 septembrie 2010 I_vote_rcap 0% 
[ 0 ]
Cu cine ati votat la alegerile locale si generale din 19 septembrie 2010 I_vote_lcap8%Cu cine ati votat la alegerile locale si generale din 19 septembrie 2010 I_vote_rcap 8% 
[ 1 ]
Cu cine ati votat la alegerile locale si generale din 19 septembrie 2010 I_vote_lcap17%Cu cine ati votat la alegerile locale si generale din 19 septembrie 2010 I_vote_rcap 17% 
[ 2 ]
Cu cine ati votat la alegerile locale si generale din 19 septembrie 2010 I_vote_lcap8%Cu cine ati votat la alegerile locale si generale din 19 septembrie 2010 I_vote_rcap 8% 
[ 1 ]
Cu cine ati votat la alegerile locale si generale din 19 septembrie 2010 I_vote_lcap0%Cu cine ati votat la alegerile locale si generale din 19 septembrie 2010 I_vote_rcap 0% 
[ 0 ]
[ 0 ]

Total voturi : 12

Sondaj inchis

Cu cine ati votat la alegerile locale si generale din 19 septembrie 2010 Empty Cu cine ati votat la alegerile locale si generale din 19 septembrie 2010

Mesaj  Admin Dum Sept 12, 2010 5:48 am

Partidul Moderat (Moderata samlingspartiet, Moderaterna), de orientare liberal-conservatoare
Partidul Popular Liberal (Folkpartiet liberalerna, fp), de orientare social-liberala
Partidul de Centru (Centerpartiet sau c) de orientare centrist-agrară, cu elemente liberale
Creștin-Democrații (Kristdemocraterna) sau kd
Partidul Social Democrat al muncitorilor din Suedia ( Socialdemokraterna)
Partidul Mediului - Verzii (Miljöpartiet de gröna, mp), de orientare ecologista
Partidul de Stânga (Vänsterpartiet, v), fostul partid comunist
Sverigedemokraterna (ultranationalist, xenofob si sovin)

Ultima editare efectuata de catre Admin in Lun Sept 20, 2010 7:11 am, editata de 1 ori
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 91
Data de inscriere : 26/04/2009

http://suediainfo.se/

Sus In jos

Cu cine ati votat la alegerile locale si generale din 19 septembrie 2010 Empty Re: Cu cine ati votat la alegerile locale si generale din 19 septembrie 2010

Mesaj  Emil Dum Sept 12, 2010 7:41 am

Eu votez cu sossarna. Very Happy iar sambo a mea cu miljöpartiet.

Emil
membru senior
membru senior

Numarul mesajelor : 171
Data de inscriere : 10/07/2009

Sus In jos

Cu cine ati votat la alegerile locale si generale din 19 septembrie 2010 Empty hej

Mesaj  sorin32 Dum Sept 12, 2010 7:44 am

Eu cu Iliescuuuu maica! Very Happy
sorin32
sorin32
membru
membru

Numarul mesajelor : 6
Data de inscriere : 06/08/2009

Sus In jos

Cu cine ati votat la alegerile locale si generale din 19 septembrie 2010 Empty Am votat ..

Mesaj  Cristian Sam Sept 18, 2010 11:14 pm

Salutare,
Am votat si aici pe forum, dar cel mai important consider eu .. este ca am fost la vot. E pt prima oara cand votez in Suedia iar pt ca inca nu am cetatenie suedeza ( .. si daca ajunge partidul Sverigedemokraterna in Parlament !!.. e posibil sa astept vreo 10 ani sa primesc cetatenia prin indeplinirea a "n" conditii .. asta conform doar cu una din propunerile .. au peste circa 100 de propuneri .. din agenda lor politica .. in ce ne priveste pe noi imigrantii).
Deci pt ca nu am cetatenie suedeza, nu am putut vota pt prim-ministru .. Riksdagen-Parlament .. ci doar pt Landstinget-Judet s-ar traduce pe romana si-n final pt Kommun-Orasul (in care locuiesc).
Impresia mea este una pozitiva in ce priveste:
- modul in care cetatenii sunt informati cu privire la alegeri si la votul in sine
- organizarea alegerilor, impartirea buletinelor de vot (buletinul de vot - röstkort il primesti prin posta, fiecare pers are un cod numeric special pt vot -
ditt nummer i röstlängden) plus locatia unde ar trebui sa votezi si in final .. alte informatii utile
- felul in care partidele isi expun pct de vedere prin campania electorala
- dezbaterile televizate si din ziare, complet diferite de cele din Romania .. uneori poate parea totul prea "lugn-calm" .. se poate spune, daca ar fi sa compar cu dezbaterile pline de ironii reciproce .. exagerate .. dintre candidatii din Romania .. de parca romanii n-ar fi satuli de ironii si de ipocrizie la nivel politic ..

.. dar nu prea ai cum sa faci comparatii, parerea mea! Nu zic ca totul e perfect aici (dar in Suedia chiar se merge la vot, populatia e cat se poate de constienta de importanta votului), .. Romania inca este departe de Suedia .. si ca distanta .. si ca multe altele ..

Alegerile sunt destul de stranse !!!, conf sondajelor diferenta de procente dintre stanga si dreapta politica nefiind una mare deloc .. iar legat de Sverigedemokraterna, adica nationalistii suedezi .. ar avea in sfarsit sanse de data asta sa intre in Parlament se pare .. si chiar sa capete
putere de decizie !!

In speranta ca vor vota cat mai multi romani care locuiesc in Suedia si care .. chiar pot influenta votul (orice vot conteaza), va doresc o duminica placuta si o sedere cat mai plina de realizari in Suedia .. de dupa 19 septembrie 2010 !! .. pe care alegeti sau nu .. sa o votati.
Depinde numai de voi......

Cristian
Cristian
membru veteran
membru veteran

Numarul mesajelor : 49
Data de inscriere : 18/07/2009
Varsta : 49
Localizare : Sverige

Sus In jos

Cu cine ati votat la alegerile locale si generale din 19 septembrie 2010 Empty Re: Cu cine ati votat la alegerile locale si generale din 19 septembrie 2010

Mesaj  Haqbard Dum Sept 19, 2010 3:52 am

Arrow Folkpartiet Smile
Haqbard
Haqbard
Membru nou
Membru nou

Numarul mesajelor : 1
Data de inscriere : 18/08/2010
Varsta : 39
Localizare : Suedia

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum