Căutare
Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 6 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 6 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 160, Sam Oct 05, 2024 1:24 pm
Reclama ta aici
Matrimoniale Suedia
3 participanți
Pagina 1 din 1
Re: Matrimoniale Suedia
Acuzatiile sunt destul de grave Narciso salbatica Poti sa detaliezi putin cu fapte concrete?narcisa salbatica a scris: Eu credeam ca in Suedia sunt oameni harnici, corecti, dar nu e asa, sunt romani stabiliti acolo care savarsesc acte antisociale. Un barbat de origine romana ademeneste femei de pe saiturile de matrimoniale, se intalnesc in Germania, acolo le prada de valorile ce le detin asupra lor.
cocoshel- Admin
- Numarul mesajelor : 372
Data de inscriere : 29/04/2009
Localizare : Stockholm
Pt cine il cunoaste indeaproape, el nu va recunoaste, dar ar fi interesant sa se verifice de ce pleca saptamanal de acasa, de cele mai multe ori la sf de saptamana, erau zilele rezervate "pescuitului".Astept bucuroasa intrebari!!!
narcisa salbatica- membru
- Numarul mesajelor : 6
Data de inscriere : 05/04/2013
!!!!!!!
Imi cer scuze ca prima oara cand am scris nu am studiat indeajuns regulamentul, unele mesaje le-am repostat. Vreau sa revin si sa postez poza barbatului in cauza.Are emotii!!!M-a intrebat daca am revenit cu mesaje aici, noi comunicand pe mess, nu a crezut ca o sa-l identific.Numele de stoicescu e fals, numai el stie cate nume o fi schimbat si ID-uri de mess, eu am dovezi ca face asta de aproximativ 2 ani, poate de mai demult, se lauda ca de 5 ani e in vacanta.Multumesc!!!
http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img259%2F4061%2Fstooicescu.png&sa=0#XkVhlI825tMpiviH.01
http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img259%2F4061%2Fstooicescu.png&sa=0#XkVhlI825tMpiviH.01
O sa revenim cu elemente noi, poza si alte date, vom scrie si altora!!!!
narcisa salbatica a scris:costel igorov a scris:Salutare Narciso Salbatico
Actele antisociale sunt comise oriunde in lume de catre oameni de orice etnie. Nu exista tara fara infractori si nici etnie care sa aiba doar oameni cinstiti.
Ar fi bine sa-i faci ceva "publicitate lui "Don Juan de Suecia". Eventual cu un link catre userul si site-urile de matrimoniale respective. Presupun ca tipul are si o fotografie sau mai multe publicate pe paginile respective, da un copy paste si da-l in "urmarire generala" pe Don Juan de Suecia aici pe forum. Sunt convins ca vei avea o reactie din partea "cavalerului".
Pe saitul respectiv nu avea poza, a fost precaut, schimba profilele f des pt a nu mai putea fi recunoscut, tocmai ca a ales acel sait pt ca nu aparea data realizarii profilului.Avem noi o poza a lui, avut ghinionul sa contacteze de 2 ori aceasi persoana, a fost recunoscut si pozat . Asteptam sa se predea pt a-si cere macar scuze, daca nu vom publica poza aici!!!
costel igorov a scris:Salutare Narciso Salbatico
Actele antisociale sunt comise oriunde in lume de catre oameni de orice etnie. Nu exista tara fara infractori si nici etnie care sa aiba doar oameni cinstiti.
Ar fi bine sa-i faci ceva "publicitate lui "Don Juan de Suecia". Eventual cu un link catre userul si site-urile de matrimoniale respective. Presupun ca tipul are si o fotografie sau mai multe publicate pe paginile respective, da un copy paste si da-l in "urmarire generala" pe Don Juan de Suecia aici pe forum. Sunt convins ca vei avea o reactie din partea "cavalerului".
Pe saitul respectiv nu avea poza, a fost precaut, schimba profilele f des pt a nu mai putea fi recunoscut, tocmai ca a ales acel sait pt ca nu aparea data realizarii profilului.Avem noi o poza a lui, avut ghinionul sa contacteze de 2 ori aceasi persoana, a fost recunoscut si pozat . Asteptam sa se predea pt a-si cere macar scuze, daca nu vom publica poza aici!!!
Aveti dreptate
Individul nu avea poza pe sait, era unul unde nu apare data inscrierii, schimba profilele f des ca sa nu fie recunoscut de victime, la fel facea si pe mess. Avem poza cu el, pt ca pe una a incercat sa o racoleze a II-a oara. Poate reusim, dar numai daca ii postam poza aici.
Salutare Narciso Salbatico
Acte antisociale sunt comise oriunde in lume de catre oameni de orice etnie. Nu exista tara fara infractori si nici etnie care sa aiba doar oameni cinstiti.
Acte antisociale sunt comise oriunde in lume de catre oameni de orice etnie. Nu exista tara fara infractori si nici etnie care sa aiba doar oameni cinstiti.
costel igorov- membru senior
- Numarul mesajelor : 93
Data de inscriere : 23/12/2009
Matrimoniale Suedia
Eu credeam ca in Suedia sunt oameni harnici, corecti, dar nu e asa, sunt romani stabiliti acolo care savarsesc acte antisociale. Un barbat de origine romana ademeneste femei de pe saiturile de matrimoniale, se intalnesc in Germania, acolo le prada de valorile ce le detin asupra lor.
Subiecte similare
» cosmetica in Suedia
» Transport marfa Suedia-Romania-Suedia
» Suedia.se – Birtul Romanilor in Suedia
» In sfirsit, in Suedia !!!
» Caut loc de munca in Suedia
» Transport marfa Suedia-Romania-Suedia
» Suedia.se – Birtul Romanilor in Suedia
» In sfirsit, in Suedia !!!
» Caut loc de munca in Suedia
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mar Iul 10, 2018 9:03 am Scris de haiku
» Fanfare Ciocarlia in concert la Stockholm pe 15 iulie 2018
Mier Iul 04, 2018 1:21 am Scris de cocoshel
» Numere personale in Suedia (personnummer)
Joi Noi 30, 2017 2:24 am Scris de Roxyrox
» Şcolarizare/perfecţionare angajat
Sam Oct 14, 2017 7:16 am Scris de costel igorov
» Locuri de munca Suedia
Lun Sept 11, 2017 5:34 am Scris de mihaelaiosip
» Caut chirie in Goteorg
Dum Iul 23, 2017 4:10 am Scris de fratilaalex
» Infiintare firma.
Vin Iul 07, 2017 6:00 pm Scris de marcellmc
» Emigrare in Suedia? Informatii si discutii pro si contra.
Lun Apr 10, 2017 4:53 am Scris de 1parazit
» autoturism inmatriculat in Romania
Dum Mar 26, 2017 12:24 am Scris de megan6X