Forum Suedia Info
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Ultimele subiecte
» Impozitarea in Suedia
Matrimoniale Suedia EmptyMar Iul 10, 2018 9:03 am Scris de haiku

» Fanfare Ciocarlia in concert la Stockholm pe 15 iulie 2018
Matrimoniale Suedia EmptyMier Iul 04, 2018 1:21 am Scris de cocoshel

» Numere personale in Suedia (personnummer)
Matrimoniale Suedia EmptyJoi Noi 30, 2017 2:24 am Scris de Roxyrox

» Şcolarizare/perfecţionare angajat
Matrimoniale Suedia EmptySam Oct 14, 2017 7:16 am Scris de costel igorov

» Locuri de munca Suedia
Matrimoniale Suedia EmptyLun Sept 11, 2017 5:34 am Scris de mihaelaiosip

» Caut chirie in Goteorg
Matrimoniale Suedia EmptyDum Iul 23, 2017 4:10 am Scris de fratilaalex

» Infiintare firma.
Matrimoniale Suedia EmptyVin Iul 07, 2017 6:00 pm Scris de marcellmc

» Emigrare in Suedia? Informatii si discutii pro si contra.
Matrimoniale Suedia EmptyLun Apr 10, 2017 4:53 am Scris de 1parazit

» autoturism inmatriculat in Romania
Matrimoniale Suedia EmptyDum Mar 26, 2017 12:24 am Scris de megan6X

Cine este conectat?
În total sunt 6 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 6 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectați a fost de 160, Sam Oct 05, 2024 1:24 pm
Reclama ta aici

Matrimoniale Suedia

3 participanți

In jos

Matrimoniale Suedia Empty Re: Matrimoniale Suedia

Mesaj  cocoshel Sam Iun 08, 2013 10:38 am

narcisa salbatica a scris: Very Happy Eu credeam ca in Suedia sunt oameni harnici, corecti, dar nu e asa, sunt romani stabiliti acolo care savarsesc acte antisociale. Un barbat de origine romana ademeneste femei de pe saiturile de matrimoniale, se intalnesc in Germania, acolo le prada de valorile ce le detin asupra lor. Question Exclamation Arrow
Acuzatiile sunt destul de grave Narciso salbatica Very Happy Very Happy Very Happy Poti sa detaliezi putin cu fapte concrete?
cocoshel
cocoshel
Admin

Numarul mesajelor : 372
Data de inscriere : 29/04/2009
Localizare : Stockholm

Sus In jos

Mesaj  narcisa salbatica Dum Iun 02, 2013 3:54 am

Pt cine il cunoaste indeaproape, el nu va recunoaste, dar ar fi interesant sa se verifice de ce pleca saptamanal de acasa, de cele mai multe ori la sf de saptamana, erau zilele rezervate "pescuitului".Astept bucuroasa intrebari!!!

narcisa salbatica
membru
membru

Numarul mesajelor : 6
Data de inscriere : 05/04/2013

Sus In jos

Matrimoniale Suedia Empty !!!!!!!

Mesaj  narcisa salbatica Dum Iun 02, 2013 3:46 am

Imi cer scuze ca prima oara cand am scris nu am studiat indeajuns regulamentul, unele mesaje le-am repostat. Vreau sa revin si sa postez poza barbatului in cauza.Are emotii!!!M-a intrebat daca am revenit cu mesaje aici, noi comunicand pe mess, nu a crezut ca o sa-l identific.Numele de stoicescu e fals, numai el stie cate nume o fi schimbat si ID-uri de mess, eu am dovezi ca face asta de aproximativ 2 ani, poate de mai demult, se lauda ca de 5 ani e in vacanta.Multumesc!!!
http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img259%2F4061%2Fstooicescu.png&sa=0#XkVhlI825tMpiviH.01

narcisa salbatica
membru
membru

Sus In jos

Mesaj  narcisa salbatica Sam Apr 13, 2013 5:45 pm

O sa revenim cu elemente noi, poza si alte date, vom scrie si altora!!!!

narcisa salbatica a scris:
costel igorov a scris:Salutare Narciso Salbatico lol!
Actele antisociale sunt comise oriunde in lume de catre oameni de orice etnie. Nu exista tara fara infractori si nici etnie care sa aiba doar oameni cinstiti.
Ar fi bine sa-i faci ceva "publicitate lui "Don Juan de Suecia". Eventual cu un link catre userul si site-urile de matrimoniale respective. Presupun ca tipul are si o fotografie sau mai multe publicate pe paginile respective, da un copy paste si da-l in "urmarire generala" pe Don Juan de Suecia aici pe forum. Sunt convins ca vei avea o reactie din partea "cavalerului". Very Happy Very Happy Very Happy

Pe saitul respectiv nu avea poza, a fost precaut, schimba profilele f des pt a nu mai putea fi recunoscut, tocmai ca a ales acel sait pt ca nu aparea data realizarii profilului.Avem noi o poza a lui, avut ghinionul sa contacteze de 2 ori aceasi persoana, a fost recunoscut si pozat . Asteptam sa se predea pt a-si cere macar scuze, daca nu vom publica poza aici!!!

narcisa salbatica
membru
membru

Sus In jos

Mesaj  narcisa salbatica Dum Apr 07, 2013 4:33 am

costel igorov a scris:Salutare Narciso Salbatico lol!
Actele antisociale sunt comise oriunde in lume de catre oameni de orice etnie. Nu exista tara fara infractori si nici etnie care sa aiba doar oameni cinstiti.
Ar fi bine sa-i faci ceva "publicitate lui "Don Juan de Suecia". Eventual cu un link catre userul si site-urile de matrimoniale respective. Presupun ca tipul are si o fotografie sau mai multe publicate pe paginile respective, da un copy paste si da-l in "urmarire generala" pe Don Juan de Suecia aici pe forum. Sunt convins ca vei avea o reactie din partea "cavalerului". Very Happy Very Happy Very Happy

Pe saitul respectiv nu avea poza, a fost precaut, schimba profilele f des pt a nu mai putea fi recunoscut, tocmai ca a ales acel sait pt ca nu aparea data realizarii profilului.Avem noi o poza a lui, avut ghinionul sa contacteze de 2 ori aceasi persoana, a fost recunoscut si pozat . Asteptam sa se predea pt a-si cere macar scuze, daca nu vom publica poza aici!!!

narcisa salbatica
membru
membru

Sus In jos

Matrimoniale Suedia Empty Aveti dreptate

Mesaj  narcisa salbatica Sam Apr 06, 2013 11:45 pm

Individul nu avea poza pe sait, era unul unde nu apare data inscrierii, schimba profilele f des ca sa nu fie recunoscut de victime, la fel facea si pe mess. Avem poza cu el, pt ca pe una a incercat sa o racoleze a II-a oara. Poate reusim, dar numai daca ii postam poza aici.

narcisa salbatica
membru
membru

Sus In jos

Mesaj  costel igorov Sam Apr 06, 2013 8:07 pm

Salutare Narciso Salbatico lol!
Acte antisociale sunt comise oriunde in lume de catre oameni de orice etnie. Nu exista tara fara infractori si nici etnie care sa aiba doar oameni cinstiti.
costel igorov
costel igorov
membru senior
membru senior

Numarul mesajelor : 93
Data de inscriere : 23/12/2009

Sus In jos

Matrimoniale Suedia Empty Matrimoniale Suedia

Mesaj  narcisa salbatica Vin Apr 05, 2013 5:46 pm

Very Happy Eu credeam ca in Suedia sunt oameni harnici, corecti, dar nu e asa, sunt romani stabiliti acolo care savarsesc acte antisociale. Un barbat de origine romana ademeneste femei de pe saiturile de matrimoniale, se intalnesc in Germania, acolo le prada de valorile ce le detin asupra lor. Question Exclamation Arrow

narcisa salbatica
membru
membru

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare