Forum Suedia Info
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Ultimele subiecte
» Impozitarea in Suedia
Legea apartamentelor cu proprietar unic in Suedia. EmptyMar Iul 10, 2018 9:03 am Scris de haiku

» Fanfare Ciocarlia in concert la Stockholm pe 15 iulie 2018
Legea apartamentelor cu proprietar unic in Suedia. EmptyMier Iul 04, 2018 1:21 am Scris de cocoshel

» Numere personale in Suedia (personnummer)
Legea apartamentelor cu proprietar unic in Suedia. EmptyJoi Noi 30, 2017 2:24 am Scris de Roxyrox

» Şcolarizare/perfecţionare angajat
Legea apartamentelor cu proprietar unic in Suedia. EmptySam Oct 14, 2017 7:16 am Scris de costel igorov

» Locuri de munca Suedia
Legea apartamentelor cu proprietar unic in Suedia. EmptyLun Sept 11, 2017 5:34 am Scris de mihaelaiosip

» Caut chirie in Goteorg
Legea apartamentelor cu proprietar unic in Suedia. EmptyDum Iul 23, 2017 4:10 am Scris de fratilaalex

» Infiintare firma.
Legea apartamentelor cu proprietar unic in Suedia. EmptyVin Iul 07, 2017 6:00 pm Scris de marcellmc

» Emigrare in Suedia? Informatii si discutii pro si contra.
Legea apartamentelor cu proprietar unic in Suedia. EmptyLun Apr 10, 2017 4:53 am Scris de 1parazit

» autoturism inmatriculat in Romania
Legea apartamentelor cu proprietar unic in Suedia. EmptyDum Mar 26, 2017 12:24 am Scris de megan6X

Cine este conectat?
În total sunt 2 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 2 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectați a fost de 160, Sam Oct 05, 2024 1:24 pm
Reclama ta aici

Legea apartamentelor cu proprietar unic in Suedia.

+2
dady3_0
mitrea_cristina
6 participanți

In jos

Legea apartamentelor cu proprietar unic in Suedia. Empty Re: Legea apartamentelor cu proprietar unic in Suedia.

Mesaj  ionutdani Vin Iul 18, 2014 11:23 am

Salutari sunt membru nou si as avea cateva intrebari daca puteti sa ma lamuriti:Eu de ceva timp imi caut un apartament in suedia ,imi puteti spune daca situl ,,blocket,,este potrivit pt cautarea mea si daca este vreo diferenta intre ,,Blocket,,si celelalte situri imobiliare.Nu prea am inteles sensul de perceptie in propietatea suedeza?,adica eu pot sal vand sau sal inchiriez cand vreau?.Va multumesc mult si astept un rasp toate cele bune

ionutdani
membru veteran
membru veteran

Numarul mesajelor : 52
Data de inscriere : 22/02/2014
Localizare : Göteborg

Sus In jos

Legea apartamentelor cu proprietar unic in Suedia. Empty Re: Legea apartamentelor cu proprietar unic in Suedia.

Mesaj  Emil Joi Sept 16, 2010 10:56 am

dady3_0 a scris:Oamenii astia care ma informeaza pe mine, aparte ca stau pe social de toata viata se pare ca sunt rupti de realitate. Ma bucur ca exista acest forum si ca existati voi, asa aflu si eu adevarul.Mersi!
Fugi de ei cit de repede poti. gaseste-ti prieteni suedezi.

Emil
membru senior
membru senior

Numarul mesajelor : 171
Data de inscriere : 10/07/2009

Sus In jos

Mesaj  dady3_0 Joi Sept 16, 2010 10:39 am

Oamenii astia care ma informeaza pe mine, aparte ca stau pe social de toata viata se pare ca sunt rupti de realitate. Ma bucur ca exista acest forum si ca existati voi, asa aflu si eu adevarul.Mersi!

dady3_0
membru veteran
membru veteran

Numarul mesajelor : 51
Data de inscriere : 18/08/2010

Sus In jos

Mesaj  Emil Joi Sept 16, 2010 7:01 am

dady3_0 a scris:Am o nelamurire. Am auzit ca daca iti cumperi un apartament in Suedia si apoi decizi sa il inchiriezi trebuie sa demonstrezi ca esti plecat in afara tarii, altfel nu poti face acest lucru, statul nu te lasa. E adevarat?
de unde le tot scoti ? ma faci sa rid pe bune.

Emil
membru senior
membru senior

Numarul mesajelor : 171
Data de inscriere : 10/07/2009

Sus In jos

Mesaj  dady3_0 Joi Sept 16, 2010 4:22 am

Am o nelamurire. Am auzit ca daca iti cumperi un apartament in Suedia si apoi decizi sa il inchiriezi trebuie sa demonstrezi ca esti plecat in afara tarii, altfel nu poti face acest lucru, statul nu te lasa. E adevarat?

dady3_0
membru veteran
membru veteran

Sus In jos

Mesaj  cocoshel Joi Sept 09, 2010 11:18 am

Apartamentele in cauza, cele cu drept direct de proprietate (ägarlägenheter), pot fi cumparate, vindute sau inchiriate altcuiva fara sa ceri aprobarea nimanui. Cele cu drept indirect de proprietate (bostadsrätt) pot fi cumparate sau inchiriate altcuiva doar cu aprobarea asociatiei de proprietari. La ambele forme chiria este reglata prin lege. In concluzie ambele pot fi inchiriate dar in conditii diferite.
cocoshel
cocoshel
Admin

Numarul mesajelor : 372
Data de inscriere : 29/04/2009
Localizare : Stockholm

Sus In jos

Mesaj  mitrea_cristina Mier Sept 08, 2010 12:28 am

Sa inteleg ca acum, daca vreau sa cumpar un apartament si apoi sa il inchiriez, nu o sa mai am probleme? Sau e valabil doar pentru apartamentele nou construite?

mitrea_cristina
Membru nou
Membru nou

Numarul mesajelor : 2
Data de inscriere : 06/09/2010

Sus In jos

Mesaj  costel igorov Mar Sept 07, 2010 9:03 am

Eliza a scris un intreg articol pe tema asta:

http://eliza.suedia.se/index.php?c=182

Aceast tip de apartamente este ceva cu totul nou in Suedia. Legea s-a dat in 2008 si simplificat inseamna proprietate personala a unui apartament intr-un bloc cu mai multe locuinte Sistemul este foarte asemanator cu cel al proprietatii al unei vile pe teren propriu.Pina in 2008 exista doar sistemul bostadsrätt, dreptul de a cumpara, locui si vinde un apartament aflat in proprietatea unei asociatii de proprietari.
Interesul a fost foarte scazut din cauza crizei, si in special al reglarii chiriilor prin lege. S-au construit doar vreo 400 de locuinte in sistemul asta din 2008.
costel igorov
costel igorov
membru senior
membru senior

Numarul mesajelor : 93
Data de inscriere : 23/12/2009

Sus In jos

Mesaj  dady3_0 Mar Sept 07, 2010 6:03 am

Habar nu am despre asta, dar stiu ca apartamentele sunt proprietetea statului. Si eu sunt interesata sa stiu mai multe despre asta. Poate cineva mai cu vechime in Suedia ne lamureste....

dady3_0
membru veteran
membru veteran

Sus In jos

Legea apartamentelor cu proprietar unic in Suedia. Empty Legea apartamentelor cu proprietar unic in Suedia.

Mesaj  mitrea_cristina Lun Sept 06, 2010 10:08 pm

Buna.Stie cineva ceva despre legea apartamentelor cu proprietar unic in Suedia? Auzisem ca se va adopta din mai 2009, dar nu am mai reusit sa gasesc informatii despre asta.

mitrea_cristina
Membru nou
Membru nou

Numarul mesajelor : 2
Data de inscriere : 06/09/2010

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum