Căutare
Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 3 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 3 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 160, Sam Oct 05, 2024 1:24 pm
Reclama ta aici
probleme cu legea in Suedia
5 participanți
Pagina 1 din 1
Re: probleme cu legea in Suedia
Nu iti executi pedeapsa, vei avea mandat european de arestare. Daca ai ghinionul sa te gaseasca prin Romania s-ar putea sa-apuci sfirsitul Pedepsei pe la Jilava pina te vor recupera suedezii spre sfirsitul pedepsei. Chestie de gust, nu toti vor sa traiasca in confortul suedez, poate iti place pe la Jilava, esti cu baietii, mai o caterinca, mai un sapun scapat pe la dus .
Nu primesti nimic in plus dar vei trai vreo 5 ani in suspans.
Bai Vasile, asta e un forum, nu mai posta ca disperatul, ce crezi ca sta cineva pe aici sa-ti raspunda cum ai apasat tu pe buton?
Nu primesti nimic in plus dar vei trai vreo 5 ani in suspans.
Bai Vasile, asta e un forum, nu mai posta ca disperatul, ce crezi ca sta cineva pe aici sa-ti raspunda cum ai apasat tu pe buton?
1parazit- membru veteran
- Numarul mesajelor : 59
Data de inscriere : 06/07/2009
Localizare : dupa blocuri
buna tot eu sunt vasile
daca poti dami te rog un raspuns pe adressa mea de mail lucaspruteanu0@gmail.com Multumesc frumos
vasile123- Membru nou
- Numarul mesajelor : 2
Data de inscriere : 04/03/2017
buna ma numesc vasile
te rog frumos raspunde si mie la o intrebare care ma necajeste foarte mult te rog.. am fost condamnat la un an de inchisoare in suedia am executat aproape 4 luni mia dat permisie si am plecat in tara daca ma gasesc imi da si extra??? multumesc
vasile123- Membru nou
Data de inscriere : 04/03/2017
Postarea mea de pe facebook nu a fost cenzurata, a fost doar nepriceperea mea in a butona pe facebook. Imi cer scuze administratorilor grupului facebook Românii din Suedia / Rumäner i Sverige.
cocoshel a scris:Am postat informatia privind mandatele europene de arestare emise de Romania pe grupul facebook Românii din Suedia / Rumäner i Sverige. Postarea a fost cenzurata promt de catre administratorii forumului. Am repostat si astept cu interes reactia si vigilenta administratorilor. Redau integral postarea mea pe grupul facebook:Daca vei face sapaturi pe net, macar de suprafata, vei intelege de ce este necesara o gratiere in situatia actuala.Am postat ieri un mesaj neutral care a fost CENZURAT. Probabil in acest grup orice parere sau argument care contravine viziunilor sau simpatiilor politice ale administratorilor sunt tabu. Am sa incerc din nou din curiozitatea de a testa vigilenta administratorilor.
Un pont pentru cei cu dosare penale, politicieni cu dosare sau tilhari, violatori, hoti si alte incadrari. Nu mai asteptati gratierea in Romania, sunteti in deplina siguranta in Suedia.
In ultimul timp mandatele europene de arestare emise de autoritatile romane se resping de catre intantele de judecata suedeze (cunosc 3 astfel de cazuri). La primul sau al doilea termen, persoanele care sunt arestate in Suedia la cererea autoritatilor romane pentru fapte penale comise in Romania sunt puse in libertate de catre tribunalele suedeze. Motivele sunt conditiile inumane din penitenciarele romanesti confirmate de nenumaratele condamnari ale Romaniei la Curtea Europeana a Drepturilor Omului de la Strassbourg pentru incalcarea Convenției Europene a Drepturilor Omului in privinta persoanelor aflate in stare de arest si detentie.
Desteapta-te romane !
cocoshel- Admin
- Numarul mesajelor : 372
Data de inscriere : 29/04/2009
Localizare : Stockholm
Mandatul european de arestare emis de Romania
In ultimul timp mandatele europene de arestare emise de autoritatile romane se resping de catre intantele de judecata suedeze (cunosc 3 astfel de cazuri). La primul sau al doilea termen, persoanele care sunt arestate in Suedia la cererea autoritatilor romane care au emis mandatul de arestare sunt puse in libertate de catre tribunalele suedeze. Motivele sunt conditiile inumane din penitenciarele romanesti confirmate de nenumaratele condamnari ale Romaniei la Curtea Europeana a Drepturilor Omului de la Strassbourg pentru incalcarea Convenției Europene a Drepturilor Omului in privinta persoanelor aflate in stare de arest si detentie.
cocoshel- Admin
daca este posibil si ai timp, vad ca stii cate ceva despre suedia am putea vb p mes?id meu e blajandana..multumesc
dana15- Membru nou
- Numarul mesajelor : 3
Data de inscriere : 04/09/2011
multumesc pt raspuns cocoshel..ai spus ca e greu dar nu imposibil de aflat ce e cu el...care sunt pasii ce trebuie urmati?are deja o luna d arest..in luna asta a sunat doar d 2 ori si a zis prima data ca iese intr o sapt doua, apoi in cateva zile, si de 2sapt n a mai dat niciun semn d viata..nu mai stiu ce sa cred.cert e ca e acolo sigur..nu ar fi iesit fara sa anunte...
dana15- Membru nou
Este dificil, dar nu imposibil, sa obtii informatii despre o persoana aflata in arest preventiv in Suedia. Autoritatile penitenciare suedeze nu raspund pozitiv sau negativ daca o persoana este in evidenta lor sau nu. Integritatea celui arestat preventiv este pusa inaintea dorintei de informare a comunitatii, inclusiv familia celui in cauza. Principiul este ca cel arestat preventiv este nevinovat pina la proba contrarie iar cel care a executat o pedeapsa va trebui sa se reintegreze in societate. Ar fi contraproductiv pentru cel arestat/condamnat ca oricine sa aiba posibilitatea sa afle daca cineva a fost condamnat sau nu pentru o fapta penala.
Daca persoanei arestate preventiv i s-a impus si masura restrictiilor la comunicarea cu exteriorul va fi dificil sa-si informeze familia sau pe altcineva in legatura cu situatia sa.
Informatia cu avocatul este corecta.
Toate cele bune !
Daca persoanei arestate preventiv i s-a impus si masura restrictiilor la comunicarea cu exteriorul va fi dificil sa-si informeze familia sau pe altcineva in legatura cu situatia sa.
Informatia cu avocatul este corecta.
Toate cele bune !
cocoshel- Admin
probleme cu legea in Suedia
buna ziua.va scriu pt k nu stiu ce sa fac.am pe cineva in suedia care se pare ca de 3 saptamani e fost arestat preventiv.nu stiu nici orasul macar.cum pot afla ceva despre el sau cum sa procedez sa iau legatura cu el sau avocatul sa stiu exact situatia lui?am inteles ca in suedia nu sunt avocati ca la noi...sunt doar platiti d stat si nu prea il poti schimba pe cel care ti s a dat din oficiu.adresa mea de mes e blajandana.va multumesc
dana15- Membru nou
Iti multumesc pentru raspuns imi este de mare ajutor,din cate am inteles nu ar fi asa de drastica legea ca prin alte parti,intradevar valoarea depaseste 1000 SEK dar din ce imi spui tu nu e asa grav ar trebuii sa i se dea drumul astazi nu stiu unde sa intru exact ca m-as interesa si mai amnuntit putin.Multumesc inca o data.
theone- Membru nou
Data de inscriere : 09/08/2011
Daca valoarea marfurilor furate este sub 1000 sek Infractiunea se numeste "snateri" - furt neinsemnat iar pedeapsa este de obicei amenada (pe care o platesti cind ai bani, eventual la ultima pensie ). Daca valoarea marfurilor este de peste 1000 sek, infractiunea se numeste furt simplu pedeapsa poate fi amenda, munca in folosul societatii o anumita perioada, suspendare sau inchisoare citeva luni la abateri repetate. Aceste fapte se judeca de obicei in libertate si poti astepta procesul si un an, trebuie sa te pui cuminte la rind.
Daca persoana nu are domiciliul in Suedia, nu poate fi judecata in libertate intrucit nu are un domiciliu unde poate fi citat de instanta. In astfel de situatiii persoana in cauza va fi tinuta in stare de arest pina la proces cind se va pronunta sentinta.
Daca persoana nu are domiciliul in Suedia, nu poate fi judecata in libertate intrucit nu are un domiciliu unde poate fi citat de instanta. In astfel de situatiii persoana in cauza va fi tinuta in stare de arest pina la proces cind se va pronunta sentinta.
cocoshel- Admin
legi suedeze
[center]salut
eram interesat despre cum sunt legile pe aici prin suedia cat de drastice sunt deoarece am o cunostinta care a furat dintr un magazin ceva haine si a fost prins si eram curios cam ce i se poate intampla daca are cineva vre-o idee?
va multumesc
eram interesat despre cum sunt legile pe aici prin suedia cat de drastice sunt deoarece am o cunostinta care a furat dintr un magazin ceva haine si a fost prins si eram curios cam ce i se poate intampla daca are cineva vre-o idee?
va multumesc
theone- Membru nou
Data de inscriere : 09/08/2011
Subiecte similare
» Legea apartamentelor cu proprietar unic in Suedia.
» Probleme slariale sau de drept al muncii in Suedia
» cosmetica in Suedia
» Transport marfa Suedia-Romania-Suedia
» Suedia.se – Birtul Romanilor in Suedia
» Probleme slariale sau de drept al muncii in Suedia
» cosmetica in Suedia
» Transport marfa Suedia-Romania-Suedia
» Suedia.se – Birtul Romanilor in Suedia
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mar Iul 10, 2018 9:03 am Scris de haiku
» Fanfare Ciocarlia in concert la Stockholm pe 15 iulie 2018
Mier Iul 04, 2018 1:21 am Scris de cocoshel
» Numere personale in Suedia (personnummer)
Joi Noi 30, 2017 2:24 am Scris de Roxyrox
» Şcolarizare/perfecţionare angajat
Sam Oct 14, 2017 7:16 am Scris de costel igorov
» Locuri de munca Suedia
Lun Sept 11, 2017 5:34 am Scris de mihaelaiosip
» Caut chirie in Goteorg
Dum Iul 23, 2017 4:10 am Scris de fratilaalex
» Infiintare firma.
Vin Iul 07, 2017 6:00 pm Scris de marcellmc
» Emigrare in Suedia? Informatii si discutii pro si contra.
Lun Apr 10, 2017 4:53 am Scris de 1parazit
» autoturism inmatriculat in Romania
Dum Mar 26, 2017 12:24 am Scris de megan6X