Forum Suedia Info
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Ultimele subiecte
» Impozitarea in Suedia
Alegeri pentru Parlamentul European EmptyMar Iul 10, 2018 9:03 am Scris de haiku

» Fanfare Ciocarlia in concert la Stockholm pe 15 iulie 2018
Alegeri pentru Parlamentul European EmptyMier Iul 04, 2018 1:21 am Scris de cocoshel

» Numere personale in Suedia (personnummer)
Alegeri pentru Parlamentul European EmptyJoi Noi 30, 2017 2:24 am Scris de Roxyrox

» Şcolarizare/perfecţionare angajat
Alegeri pentru Parlamentul European EmptySam Oct 14, 2017 7:16 am Scris de costel igorov

» Locuri de munca Suedia
Alegeri pentru Parlamentul European EmptyLun Sept 11, 2017 5:34 am Scris de mihaelaiosip

» Caut chirie in Goteorg
Alegeri pentru Parlamentul European EmptyDum Iul 23, 2017 4:10 am Scris de fratilaalex

» Infiintare firma.
Alegeri pentru Parlamentul European EmptyVin Iul 07, 2017 6:00 pm Scris de marcellmc

» Emigrare in Suedia? Informatii si discutii pro si contra.
Alegeri pentru Parlamentul European EmptyLun Apr 10, 2017 4:53 am Scris de 1parazit

» autoturism inmatriculat in Romania
Alegeri pentru Parlamentul European EmptyDum Mar 26, 2017 12:24 am Scris de megan6X

Cine este conectat?
În total sunt 5 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 5 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectați a fost de 160, Sam Oct 05, 2024 1:24 pm
Reclama ta aici

Alegeri pentru Parlamentul European

In jos

Alegeri pentru Parlamentul European Empty Alegeri pentru Parlamentul European

Mesaj  cocoshel Mier Iun 03, 2009 11:32 am

Suedia si-a deschis piata muncii pentru cetatenii est europeni din prima zi dupa aderarea tarilor acestora la Uniunea Europeana. Multi romani care au imigrat in Suedia dupa 2007 au avut posibilitatea de a-si gasi de munca legal in Suedia dupa aderare. Hotarirea de a deschide piata muncii a fost precedata de dezbateri controversate. O cautare pe google "social turism" va va informa mai bine.

Partidele care au votat DA penrtru deschiderea pietei muncii pentru est europeni: folkpartiet liberalerna, moderaterna (4 abtineri), vänstern (4 voturi impotriva), miljöpartiet, centern si kristdemokraterna.

Partidul care a votat NU: Socialdemokraterna.
Cei care vor vota si sint nehotariti vor putea alege in functie de cele scrise mai sus. Aveti alternative si la stinga si la dreapta pe scala politica.
cocoshel
cocoshel
Admin

Numarul mesajelor : 372
Data de inscriere : 29/04/2009
Localizare : Stockholm

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum