Forum Suedia Info
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Ultimele subiecte
» Impozitarea in Suedia
angajam agenti de vanzari care sa lucreze in stockholm ,imprejurimi EmptyMar Iul 10, 2018 9:03 am Scris de haiku

» Fanfare Ciocarlia in concert la Stockholm pe 15 iulie 2018
angajam agenti de vanzari care sa lucreze in stockholm ,imprejurimi EmptyMier Iul 04, 2018 1:21 am Scris de cocoshel

» Numere personale in Suedia (personnummer)
angajam agenti de vanzari care sa lucreze in stockholm ,imprejurimi EmptyJoi Noi 30, 2017 2:24 am Scris de Roxyrox

» Şcolarizare/perfecţionare angajat
angajam agenti de vanzari care sa lucreze in stockholm ,imprejurimi EmptySam Oct 14, 2017 7:16 am Scris de costel igorov

» Locuri de munca Suedia
angajam agenti de vanzari care sa lucreze in stockholm ,imprejurimi EmptyLun Sept 11, 2017 5:34 am Scris de mihaelaiosip

» Caut chirie in Goteorg
angajam agenti de vanzari care sa lucreze in stockholm ,imprejurimi EmptyDum Iul 23, 2017 4:10 am Scris de fratilaalex

» Infiintare firma.
angajam agenti de vanzari care sa lucreze in stockholm ,imprejurimi EmptyVin Iul 07, 2017 6:00 pm Scris de marcellmc

» Emigrare in Suedia? Informatii si discutii pro si contra.
angajam agenti de vanzari care sa lucreze in stockholm ,imprejurimi EmptyLun Apr 10, 2017 4:53 am Scris de 1parazit

» autoturism inmatriculat in Romania
angajam agenti de vanzari care sa lucreze in stockholm ,imprejurimi EmptyDum Mar 26, 2017 12:24 am Scris de megan6X

Cine este conectat?
În total sunt 4 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 4 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectați a fost de 160, Sam Oct 05, 2024 1:24 pm
Reclama ta aici

angajam agenti de vanzari care sa lucreze in stockholm ,imprejurimi

3 participanți

In jos

angajam agenti de vanzari care sa lucreze in stockholm ,imprejurimi Empty Re: angajam agenti de vanzari care sa lucreze in stockholm ,imprejurimi

Mesaj  costel igorov Vin Mai 07, 2010 10:03 am

Cine angajeaza?
Manageri "de teren" in ce domeniu? Constructii, agricultura, vinzari ,servicii, IT, sanatate etc, etc ?
Suna ca un anunt din Romania la mica publicitate "Angajez zidari pentru Italia, plecari urgente".
Laughing
costel igorov
costel igorov
membru senior
membru senior

Numarul mesajelor : 93
Data de inscriere : 23/12/2009

Sus In jos

angajam agenti de vanzari care sa lucreze in stockholm ,imprejurimi Empty Re: angajam agenti de vanzari care sa lucreze in stockholm ,imprejurimi

Mesaj  1parazit Vin Mai 07, 2010 6:00 am

angajam manageri pentru munca pe teren .
Manager pentru munca de teren? Cum vine asta, managerii astia parca erau un fel de sefi, conducatori, responsabili de proiect ceva.
1parazit
1parazit
membru veteran
membru veteran

Numarul mesajelor : 59
Data de inscriere : 06/07/2009
Localizare : dupa blocuri

Sus In jos

angajam agenti de vanzari care sa lucreze in stockholm ,imprejurimi Empty angajam agenti de vanzari care sa lucreze in stockholm ,imprejurimi

Mesaj  Adryann Joi Mai 06, 2010 11:28 pm

angajam agenti de vanzari pentru munca pe teren .

cerinte
permis de munca in suedia
lb suedeza , engleza nivel avansat
autoturism propriu

detalii

0708957384
0708957235

Ultima editare efectuata de catre Adryann in Vin Mai 07, 2010 9:52 am, editata de 1 ori
Adryann
Adryann
membru
membru

Numarul mesajelor : 8
Data de inscriere : 31/03/2010
Varsta : 39

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum