Forum Suedia Info
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Ultimele subiecte
» Impozitarea in Suedia
la munca in Suedia! EmptyMar Iul 10, 2018 9:03 am Scris de haiku

» Fanfare Ciocarlia in concert la Stockholm pe 15 iulie 2018
la munca in Suedia! EmptyMier Iul 04, 2018 1:21 am Scris de cocoshel

» Numere personale in Suedia (personnummer)
la munca in Suedia! EmptyJoi Noi 30, 2017 2:24 am Scris de Roxyrox

» Şcolarizare/perfecţionare angajat
la munca in Suedia! EmptySam Oct 14, 2017 7:16 am Scris de costel igorov

» Locuri de munca Suedia
la munca in Suedia! EmptyLun Sept 11, 2017 5:34 am Scris de mihaelaiosip

» Caut chirie in Goteorg
la munca in Suedia! EmptyDum Iul 23, 2017 4:10 am Scris de fratilaalex

» Infiintare firma.
la munca in Suedia! EmptyVin Iul 07, 2017 6:00 pm Scris de marcellmc

» Emigrare in Suedia? Informatii si discutii pro si contra.
la munca in Suedia! EmptyLun Apr 10, 2017 4:53 am Scris de 1parazit

» autoturism inmatriculat in Romania
la munca in Suedia! EmptyDum Mar 26, 2017 12:24 am Scris de megan6X

Cine este conectat?
În total sunt 12 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 12 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectați a fost de 160, Sam Oct 05, 2024 1:24 pm
Reclama ta aici

la munca in Suedia!

+5
VIKINGUL
sorin32
cocoshel
brigadir
ady
9 participanți

In jos

la munca in Suedia! Empty Sa inteleg ca in Suedia nu mai gasesti joburi

Mesaj  Germanicus Joi Mar 29, 2012 7:14 pm

Dar intrebare..voi cum va descurcati acolo?asa am inteles si de Anglia...Norvegia...Danemarca....singurul loc ar fi Canada...SUA....dar cum ajungi fara viza?

Germanicus
Membru nou
Membru nou

Numarul mesajelor : 1
Data de inscriere : 29/03/2012

Sus In jos

la munca in Suedia! Empty Re: la munca in Suedia!

Mesaj  david29 Mar Iun 28, 2011 1:59 am

Stefane , daca nu ai acte in suedia nu poti inchiria .
nu poti inchiria nici daca nu ai loc de munca .
nu ai loc de munca fara acte.
fara suedeza si relatii esti terminat aici .
nu poti studia suedeza in suedia fara acte .
acte nu poti avea fara contract de munca .
acte nu poti avea , decat daca arati vreo 18 000 euro si o gramada de acte la emigrari .
si restul mai vezi aici : https://suediainfo.forumgratuit.ro/t170-emigrare-in-suedia-person-with-own-funds

david29
membru
membru

Numarul mesajelor : 15
Data de inscriere : 07/06/2011

Sus In jos

la munca in Suedia! Empty STEFAN2977

Mesaj  stefan2977 Dum Iun 26, 2011 7:10 am

BUNA SINT STEFAN DE MESERIE SINT MECANIC AUTO SI AM SI PERMIS DE CONDUCERE MOMENTAN LOCUESC IN ATENA GRECIA DAR DORESC SA MA STABILESC IN SUEDIA DEFINITIV DORESC SA MA STABILESC IN PARTEA DE NORD A SUEDIEI APROAPE DE MARE DAR NU CUNOSC LIMBA SUEDEZA ACUMO INVAT DAR CE RUGAMINTE AM AS DORI INFORMATI DESPRE INCHIRIERI APARTAMENTE SI UN LOC DE MUNCA DORESC SA MA STABILESC IN SUEDIA DIN 1 OCTOMBRIE SI UNDE AS PUTEA STUDIA SUEDEZA SA INVAT MAI REPEDE MULTUMESC TUTUROR PENTRU ALUTOR
stefan2977
stefan2977
Membru nou
Membru nou

Numarul mesajelor : 3
Data de inscriere : 26/06/2011
Varsta : 47
Localizare : SLOBOZIA IALOMITA ROMINIA

Sus In jos

la munca in Suedia! Empty STEFAN2977

Mesaj  stefan2977 Dum Iun 26, 2011 7:10 am

BUNA SINT STEFAN DE MESERIE SINT MECANIC AUTO SI AM SI PERMIS DE CONDUCERE MOMENTAN LOCUESC IN ATENA GRECIA DAR DORESC SA MA STABILESC IN SUEDIA DEFINITIV DORESC SA MA STABILESC IN PARTEA DE NORD A SUEDIEI APROAPE DE MARE DAR NU CUNOSC LIMBA SUEDEZA ACUMO INVAT DAR CE RUGAMINTE AM AS DORI INFORMATI DESPRE INCHIRIERI APARTAMENTE SI UN LOC DE MUNCA DORESC SA MA STABILESC IN SUEDIA DIN 1 OCTOMBRIE SI UNDE AS PUTEA STUDIA SUEDEZA SA INVAT MAI REPEDE MULTUMESC TUTUROR PENTRU ALUTOR
stefan2977
stefan2977
Membru nou
Membru nou

Numarul mesajelor : 3
Data de inscriere : 26/06/2011
Varsta : 47
Localizare : SLOBOZIA IALOMITA ROMINIA

Sus In jos

Mesaj  ady Sam Aug 22, 2009 7:24 pm

laur a scris:Salut Ady,
Cand e de plecat, pleci.
Sa stii ca fiecare e cu norocul lui, si nu stiu daca ai sa gasesti realmente ajutor. Decat sa te lasi bombardat de informatii care mai de care mai pretioase, sau incurajari/descurajari ia cu tine ceva bani si asta e. La bal (sofer) sau la spital (curatenie). Oricum nu am auzit sa moara nimeni, iar eroi vezi tot timpul, dar cine are nevoie de eroi?!
Bafta si DRUM BUN!
Surprised Salut Laur si aici, bine ai venit pe Forum. Nu am citit tot sper sa fi fost
primit bine, vezi Forum. Nu ca m-as plange dar eu am fost luat in "coarne" de la primul mesaj.

ady
membru
membru

Numarul mesajelor : 11
Data de inscriere : 14/08/2009

Sus In jos

la munca in Suedia! Empty Cand e de plecat, pleci.

Mesaj  laur Mier Aug 19, 2009 2:00 am

Salut Ady,
Cand e de plecat, pleci.
Sa stii ca fiecare e cu norocul lui, si nu stiu daca ai sa gasesti realmente ajutor. Decat sa te lasi bombardat de informatii care mai de care mai pretioase, sau incurajari/descurajari ia cu tine ceva bani si asta e. La bal (sofer) sau la spital (curatenie). Oricum nu am auzit sa moara nimeni, iar eroi vezi tot timpul, dar cine are nevoie de eroi?!
Bafta si DRUM BUN!
laur
laur
membru
membru

Numarul mesajelor : 5
Data de inscriere : 10/06/2009
Varsta : 55
Localizare : Skåne

Sus In jos

la munca in Suedia! Empty .........

Mesaj  VIKINGUL Mar Aug 18, 2009 6:00 am

.....Din anglia am venit in suedia . originar din BRAILA ,, SPARTA '' nascut si crescut , apoi calit prin Europa . ,,niciodata nu voi renunta , voi merge inainte , DUMNEZEU inainte si eu dupa EL ''

VIKINGUL
membru senior
membru senior

Numarul mesajelor : 72
Data de inscriere : 09/06/2009

Sus In jos

Mesaj  sorin32 Lun Aug 17, 2009 8:15 pm

Salut ,am si eu o intrebare pentru Vikingul,din ce parte a tarii esti?eu sunt din Corabia ,deci chiar de la Dunare,poate imi''insuflii''si mie dragostea pentru pescuit.Ozi buna
sorin32
sorin32
membru
membru

Numarul mesajelor : 6
Data de inscriere : 06/08/2009

Sus In jos

la munca in Suedia! Empty catre viking

Mesaj  ady Lun Aug 17, 2009 5:22 pm

Vikingule, acum ca ai revenit la sentimente mai bune, pot sa te intreb de ce ai dat pestele de dunare pe
renii din suedia ?, eu nu gasesc ca ar fi o legatura, tu ?.. eu deocamdata adun informatii... poti fi si "doxa" de informat , daca o nimeresti prost, toate informatiile pot fi egale cu "0", am mai intrat
si pe alte forumuri (vezi Anglia), dar sunt niste chestii acolo, ca nu prea am reusit sa intru printre ei.

ady
membru
membru

Sus In jos

la munca in Suedia! Empty ..................

Mesaj  VIKINGUL Lun Aug 17, 2009 7:40 am

unde nu.i cap vai de picioare ''

Ultima editare efectuata de catre VIKINGUL in Mar Aug 18, 2009 5:37 am, editata de 1 ori

VIKINGUL
membru senior
membru senior

Sus In jos

la munca in Suedia! Empty Ady catre Viking

Mesaj  ady Lun Aug 17, 2009 5:44 am

VIKINGUL a scris:.................... that was for u . and something else ,
i think u must oriented ur direction straight to Jamaica Smile) ........here is started to be so cold Smile)
Evil or Very Mad thanks for indication, Viking, but I gees this is my choice where I'm going.

ady
membru
membru

Sus In jos

la munca in Suedia! Empty READ ABOVE MR. GREUCEANU ADY

Mesaj  VIKINGUL Lun Aug 17, 2009 4:57 am

unde nu.i cap vai de picioare ''

Ultima editare efectuata de catre VIKINGUL in Mar Aug 18, 2009 5:36 am, editata de 1 ori

VIKINGUL
membru senior
membru senior

Sus In jos

la munca in Suedia! Empty la munca in Suedia!

Mesaj  ady Lun Aug 17, 2009 4:33 am

sorin32 a scris:Salut Ady ,nu vreau sa te descurajez dar daca nu ai un contact aici ,prieten,ruda ceva este foarte greu sa te descurci fiindca aici romanii sunt mai reci decat suedezii si asta o spun din proprie experienta,sa poti lucra ceva la alb trebuie sa cunosti suedeza foarte bine ,engleza poate seara o folosesti la agatat ''gagici'',in rest sa mergi la scoala sa inveti altfel nu faci nimic.Ar mai fii o sansa cu lucru la negru dar in general se cauta faiantar ,rigipsar ,vopsitor ,dar in nici un caz in sudul Suediei unde stau eu .Da pot sa spun ca si pe mine m-a atras mirajul nordului dar acum una peste alta mai bine la ''camuristii''mei la Napolii.Ce sa zic bafta ,daca mai ai intrebari pot sa-ti raspund pe e-mail sorin321977@yahoo.com,o zi buna.
Question

Ce sa zic, multam Sorine. Din astfel de informatii, ba de la tine, ba de la altul iti orientezi busola acolo unde crezi tu ca vrei sa pleci. Deocamdata culeg informatii, sunt inca acasa in Romania. Am incercat ceva pe aici ca sofer. De exemplu, pentru soferi balastiera iti cer acum atestat transport marfa. Acum au de unde sa aleaga de aia fac asa ceva, dar cat o sa mai dureze criza si o sa ramana iar fara ei.

ady
membru
membru

Sus In jos

Mesaj  sorin32 Lun Aug 17, 2009 4:15 am

Salut Ady ,nu vreau sa te descurajez dar daca nu ai un contact aici ,prieten,ruda ceva este foarte greu sa te descurci fiindca aici romanii sunt mai reci decat suedezii si asta o spun din proprie experienta,sa poti lucra ceva la alb trebuie sa cunosti suedeza foarte bine ,engleza poate seara o folosesti la agatat ''gagici'',in rest sa mergi la scoala sa inveti altfel nu faci nimic.Ar mai fii o sansa cu lucru la negru dar in general se cauta faiantar ,rigipsar ,vopsitor ,dar in nici un caz in sudul Suediei unde stau eu .Da pot sa spun ca si pe mine m-a atras mirajul nordului dar acum una peste alta mai bine la ''camuristii''mei la Napolii.Ce sa zic bafta ,daca mai ai intrebari pot sa-ti raspund pe e-mail sorin321977@yahoo.com,o zi buna.
sorin32
sorin32
membru
membru

Numarul mesajelor : 6
Data de inscriere : 06/08/2009

Sus In jos

Mesaj  cocoshel Dum Aug 16, 2009 1:40 am

Bine ai venit pe acest forum, ady! Nu exista o reteta general valabila pt a veni in Suedia. Unii au ajuns aici acum 30 de ani, altii acum o saptamana, fiecare cu reteta proprie si sa zicem, potrivita timpului respectiv. A cauta de munca in Suedia este o munca in sine pe care tu trebuie sa o faci. Noi te putem ajuta cu anumite informatii in masura in care le cunoastem.

Prin firme de recrutare internationale poti obtine munca (inainte de a ajunge in Suedia) doar daca esti super-calificat intr-un anumit domeniu. Pt meserii gen sofer de camion, firmele suedeze de recrutare cauta personal in Suedia cu actele in regula, care au deja locuinta aici. Totusi poti incerca sa trimiti emailuri, cv-uri, scrisori de intentie etc.
cocoshel
cocoshel
Admin

Numarul mesajelor : 372
Data de inscriere : 29/04/2009
Localizare : Stockholm

Sus In jos

Mesaj  brigadir Sam Aug 15, 2009 10:39 pm

Bine ai venit pe forum Ady. Imi pare rau ca ai fost primit cam rece.
Te asigur ca Vikingul nu e baiat rau. E doar acrit de unele chestii care probabil i s-au intamplat pe aici si poate de prea mult pescuit la copca Very Happy (no offense Viking). Totusi, parerea lui e ... doar a lui.

Imi pare rau ca azi nu pot sta mai mult ca sa-ti raspund la intrebari. Am intrat doar ca sa te salut.
brigadir
brigadir
Admin

Numarul mesajelor : 121
Data de inscriere : 28/05/2009

http://brigadir.suediainfo.se/

Sus In jos

la munca in Suedia! Empty raspuns catre Viking

Mesaj  ady Sam Aug 15, 2009 8:54 pm

santa Ti-am trimis un santa, viking, probabil esti in nordul Suediei unde este zapada tot timpul si ai crierul inghetat> Daca esti harsit de viata este problema ta. Nu asa se procedeaza cu un nou venit pe forum. Eu as fi procedat altfel, i-as fi spus omului daca am ceva de spus si apoi a doua oara l-as fi lovit in cap. Chestiile simple pe care mi le-ai spus sunt de "doi lei". Trebuie sa-ti mai retezam din coarne Vikingule. Nu trebuie sa vorbesti cu
oamenii, asa, infipt cu coarnele in perete. Asta spun pentru te dai un fin psiholog la un text cu cateva pro-
pozitii. Mai ai de invatat pana sa cunosti un om din exprimarile lui in text. Viata este dura, in schimb o
putem imbunatati prin dialoguri civilizate. Ironia are limitele ei, nu crezi ?

ady
membru
membru

Sus In jos

la munca in Suedia! Empty la munca in Suedia!

Mesaj  ady Vin Aug 14, 2009 10:01 pm

bounce Care este metoda aplicata de voi prin care ati ajuns in Suedia. Prin firma de plasare(nume?), pe
cont propriu, cunostinte. Aia cu lumea in cap parca este demodata,... oare?. Se gaseste de lucru acolo?

ady
membru
membru

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum